Wellness-solarium

  Wellness-solarium

  Rentoudu, vahvistu, virkisty

  Innergize tuo virkistävän auringonpaisteen sisätiloihin yhdistämällä infrapunalämmityksen ja -rusketuksen luonnon tuoksuihin ja ääniin. Tämän monipuolisen laitteen voi helposti taittaa pieneen kokoon säilytystä varten.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Rentoudu, vahvistu, virkisty

Nauti virkistävästä kokemuksesta

 • Voidaan taittaa pieneen kokoon

  Nerokkaan rakenteen ansiosta kokovartalosolariumin voi taittaa matkalaukun kokoiseksi. Sen säilytys on helppoa ja tilaa säästävää.

 • Infrapunavalo lämmittää ja virkistää

  Innergizen infrapunavalo lämmittää, virkistää ja parantaa verenkiertoa. Jos lihaksesi tai nivelesi ovat kipeät tai jäykät, voit rentouttaa ja helliä niitä Innergizen infrapunalampuilla, jotka rentouttavat koko ruumiin miellyttävällä lämmöllään.

 • Kevyt laite on helppo kuljettaa

  Kokovartalosolarium on kevyt, joten sen käyttäminen ja liikuttelu on helppoa.

 • Infrapunavalo rentouttaa väsyneitä lihaksia ja niveliä

  Jos lihaksesi ja nivelesi ovat väsyneet, voit rentouttaa ja helliä niitä Innergizen infrapunalampuilla, jotka rentouttavat koko vartalon miellyttävällä lämmöllään.

 • Kätevä käyttöönotto: vain kolme vaihetta

  Pieneen kokoon taitetun laitteen voi avata kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.

 • Säädettävä korkeus ja etäisyysmittari

  Paras 190 x 70 senttimetrin tasainen rusketusalue saadaan, kun lampun etäisyys kehosta on 70 senttimetriä. Lampun korkeus voidaan säätää sängyn mukaan. Kokovartalosolarium sopii enintään 52 senttimetrin (patja mukaan lukien) korkuisille sängyille. Sängyn pohjan on oltava vähintään 8 senttimetriä lattian yläpuolella, jotta solariumin jalat voidaan asettaa sen alle.

 • Aktiivisen äänijärjestelmän avulla voit nauttia luonnon äänistä tai lempimusiikistasi

  Voit kuunnella valmiiksi tallennettuja luonnon ääniä kahdesta sisäisestä kaiuttimesta. Voit myös kuunnella sisäistä digitaaliradiota tai kytkeä CD- tai MP3-soittimesi järjestelmään ja kuunnella lempimusiikkiasi.

 • Infrapunavalon lisäajan avulla voit pitkittää nautintoa

  Kun viimeisen minuutin äänimerkki on kuulunut, voit ottaa käyttöön infrapunavalon lisäajan ja rentoutua ja nauttia lämmöstä vielä kymmenen minuutin ajan.

 • Luonnon tuoksut rauhoittavat mielen

  Innergize tarjoaa valittavaksesi kolme ainutlaatuista tuoksua, jotka korostavat rentouttavaa vaikutusta (Summer Blue, Orange Valley ja Green Oasis, tarvikenumero HB080). Valitse oma suosikkisi ja haluamasi voimakkuus.

 • Äänimerkki muistuttaa kääntymään ympäri

  Minuuttia ennen automaattista virrankatkaisua kuuluu äänimerkki. Näin voit painaa rusketusajan uusimisen painiketta, jos haluat ruskettaa myös kehosi toisen puolen valituilla ohjelma-asetuksilla.

 • Kätevä pidike suojalaseille

  Lampun kotelossa on kätevä lokero, jossa suojalaseja voi säilyttää, jotta ne eivät hukkuisi.

 • Laite on helppo siirtää pyörien ja kädensijan ansiosta

  Laite on helppo siirtää taitettuna, sillä siinä on pyörät ja kädensijat.

 • InfraTan: lisää infrapunavaloa täydellistä rusketusta varten

  Solariumissa käytetään rusketuslamppujen lisäksi infrapunalamppuja. Niiden lämpö tuntuu miellyttävältä, ja lisäksi ne parantavat ihon verenkiertoa ja tehostavat siten ruskettumista. Innergize on suunniteltu keskimäärin 30 minuutin (vaihtelee ihon tyypin mukaan) turvallista ja rentouttavaa koko kehon ruskettumista varten.

 • Heijastintekniikka luo tasaisen 190 x 70 senttimetrin rusketusalueen

  Parabolinen heijastin levittää rusketuslamppujen ultraviolettisäteet tasaisesti ja luo 190 x 70 senttimetrin tasaisen rusketusalueen.

 • Sisäänrakennettu etäisyysmittari määrittää rusketusetäisyyden

  Sisäänrakennettu etäisyysmittari määrittää kehosi etäisyyden laitteesta. Mittari helpottaa tässä käyttöoppaassa suositeltujen rusketusetäisyyksien käyttämistä.

 • Kaksinkertaisella automaattisella virrankatkaisutoiminnolla varustettu turva-ajastin

  Kaksinkertaista varmennusta käyttävässä turva-ajastimessa on virrankatkaisutoiminto, joka katkaisee virran automaattisesti, kun ruskettumista varten valittu aika päättyy.

 • Kahdet suojalasit

  Kahdet suojalasit varmistavat, että kokovartalosolariumin käyttö on turvallista ja mukavaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita