Saeco

Philips Saeco Xelsis

Täysin automaattinen espressokeitin

  Philips Saeco Xelsis

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Monta juomaa – monta käyttäjää

  Saeco Xelsis -keittimen ansiosta kukin perheenjäsen voi nauttia omanlaisesta erikoiskahvistaan. Ainutlaatuisen monikäyttäjätoiminnon ansiosta laitteeseen voidaan luoda 6 käyttäjäprofiilia, joista jokaiseen voidaan ohjelmoida 9 erilaista juomavaihtoehtoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Saeco Xelsis Täysin automaattinen espressokeitin

Integroitu maitokannu ja vaahdotin, Ruostumatonta peiliterästä HD8946/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Monta juomaa – monta käyttäjää

Maitokannun täysin automaattinen kaksoispuhdistus

 • Täyskeraaminen kahvimylly – ei palanutta makua

  Täyskeraaminen kahvimylly – ei palanutta makua

  Tässä espressokeittimessä on Saecon täyskeraaminen kahvimylly. Keraaminen mylly jauhaa kahvipavut tasaisesti niitä liikaa kuumentamatta ja tuottaa näin moitteettoman espresson. Mylly on myös pitkäikäinen ja hiljainen käytössä.

 • Valitse oman makusi mukainen jauhatusaste

  Valitse oman makusi mukainen jauhatusaste

  Eri kahvilaadut vaativat erilaisen jauhatuksen. Tässä espressokeittimessä on kahdeksan jauhatusasetusta aina hienoimmasta espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Tallenna makumieltymykset kuuteen käyttäjäprofiiliin

  Tallenna makumieltymykset kuuteen käyttäjäprofiiliin

  Tässä Saecon espressokeittimessä on kuusi muokattavaa profiilia, joihin voit tallentaa omat mieltymyksesi. Näin saat helposti omaan makuusi räätälöidyn kahvinautinnon, vaikka keitintä käyttäisi useampi ihminen.

 • Automaattinen kaksoispuhdistus pitää maitokannun puhtaana

  Automaattinen kaksoispuhdistus pitää maitokannun puhtaana

  Tässä Saecon espressokeittimessä on maitokannun automaattinen kaksoispuhdistustoiminto. Toiminto huuhtelee kannun höyryllä kahdesti jokaisen valmistuskerran jälkeen. Saat herkullisen ja raikkaan maitovaahdon helpommin kuin koskaan.

 • Automaattisen puhdistuksen ja kalkinpoiston ansiosta laite on aina puhdas

  Automaattisen puhdistuksen ja kalkinpoiston ansiosta laite on aina puhdas

  Saecon suunnittelema espressokeitin puhdistaa automaattisesti kahvipiirit vedellä, kun keitin käynnistetään tai sammutetaan. Tämän ansiosta jokainen kahvikupillinen on tuore ja aromikas. Säännöllinen kalkinpoisto pidentää laitteen käyttöikää. Kun kalkinpoisto on tarpeen, laite ei vain ilmoita siitä, vaan aloittaa automaattisesti kalkinpoiston. Prosessin aikana näytön selkeät viestit kertovat, kun sinun pitää tehdä jotain. Kalkinpoisto ei ole koskaan ollut helpompaa!

 • Valmista erikoismaitokahveja kätevästi kaksoisboilerilla

  Valmista erikoismaitokahveja kätevästi kaksoisboilerilla

  Täysin automaattisen espressokeittimen kaksi erillistä lämmitysjärjestelmää kuumentavat kahvin ja maidon juuri oikeaan lämpötilaan ammattimaisen tarkasti ja nopeasti. Valmista niin monta latte macchiatoa tai cappuccinoa peräkkäin kuin haluat, ja jokainen niistä on yhtä herkullinen.

 • Täydellinen maitovaahto integroidun maitokannun avulla

  Täydellinen maitovaahto integroidun maitokannun avulla

  Valmista erikoismaitokahveja helposti automaattisen maitokannun avulla. Kaada vain maito kannuun, liitä se laitteeseen ja valitse haluamasi kahvi. Halusitpa sitten latte macchiaton, cappuccinon tai caffe latten, juomasi on valmis muutamassa sekunnissa. Saeco-espressokeittimen maitokannussa on myös kätevä puhdistustoiminto, joka huuhtelee kannun putket kahdesti höyryllä automaattisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

 • Parempi vaahto ja rakenne

  Parempi vaahto ja rakenne

  Kaatonokassa olevalla säätimellä on helppo säätää keittimen vastapainetta. Saecon patentoimalla toiminnolla voit vaikuttaa espressovaahdon laatuun ja kahvin rakenteeseen, jotta saat varmasti oman makusi mukaisen kahvin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita