Saeco

Saeco GranBaristo Avanti

Täysin automaattinen espressokeitin

  Saeco GranBaristo Avanti

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Koe kaikkien aikojen edistyksellisin kahvielämys kotonasi

  Saecon GranBaristo Avanti vie kahvinvalmistuksen aivan uudelle tasolle: voit valmistaa oman ja vieraittesi maun mukaista kahvia tablet-laitteen avulla. Myös keittimen huolto käy vaivattomasti sovelluksen selkeiden ohjeiden avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Saeco GranBaristo Avanti Täysin automaattinen espressokeitin

18 kahvilaadun valmistus, Integroitu maitokannu ja vaahdotin, Metalli/hopea, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8968/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe kaikkien aikojen edistyksellisin kahvielämys kotonasi

Valmista tablet-laitteen avulla jopa 18 erilaista juomaa

 • Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Eri kahvilaadut vaativat erilaisen jauhatuksen, ja tällä espressokeittimellä onnistut joka kerta. Keittimen viidellä eri jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly on kestävä ja takaa täyteläisen kahvinautinnon vielä vuosienkin päästä. Keraaminen materiaali optimoi jauhatuksen siten, että vesi uuttuu kahvin läpi tasaisesti ja kahvipapujen aromit säilyvät. Toisin kuin tavallisissa kahvimyllyissä, keraaminen materiaali estää kahvia kuumenemasta liikaa. Näin se ei maistu palaneelta.

 • Kuumaa kahvia hetkessä Thermospeed-tekniikalla

  Kuumaa kahvia hetkessä Thermospeed-tekniikalla

  Nauti höyryävän kuumasta kahvista ilman odottelua. Kuumavesisäiliön Saeco Thermospeed -tekniikka kuumentaa kahvipiirin hetkessä, kun keitin käynnistetään. Tekniikka myös estää lämmön karkaamisen ja varmistaa, että ensimmäinenkin kahvikupillinen on höyryävän kuuma.

 • Yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö tekee puhdistamisesta vaivatonta

  Yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö tekee puhdistamisesta vaivatonta

  Saeco GranBaristo on ainoa täysin automaattinen espressokeitin, jossa on yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö helppoa puhdistusta varten.

 • Kahvia vaivattomasti vähällä vedellä

  Kahvia vaivattomasti vähällä vedellä

  Uusi suodatinyksikkö vähentää huuhtelutoiminnon vedenkulutusta 80 %. Näin saat valmistettua enemmän juomia ilman, että joudut välillä täyttämään vesisäiliön.

 • Keitä 18 erilaista juomaa suoraan älylaitteestasi

  Keitä 18 erilaista juomaa suoraan älylaitteestasi

  Täydellinen kahvi on kätesi ulottuvilla. Lataa Saeco Avanti -sovellus tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen, ja muodosta siitä suojattu Bluetooth 4.0 -yhteys GranBaristo Avanti -espressokeittimeen, joka on ensimmäinen verkkoon yhdistettävä täysin automaattinen keitin. Valittavanasi on 18 vastustamatonta juomaa. Keitä juoma suoraan älylaitteesi kautta tai käytä keittimessä olevia yhden painalluksen painikkeita.

 • Muokkaa juomia ja tallenna ne helposti sovelluksen avulla

  Muokkaa juomia ja tallenna ne helposti sovelluksen avulla

  Saeco Avanti -sovellus tarjoaa valtavan määrän asetuksia, joiden avulla voit valmistaa täydellisen juoman täysin makusi mukaan. Jokaisen juoman vahvuutta, kokoa, lämpötilaa ja makua on helppo muokata, ja tiedot voi tallentaa. Voit siis kokeilla monenlaisia herkullisia juomia helposti nojatuolista käsin ja tallentaa lukemattoman määrän juomia sovellukseesi.

 • Herkullista ja kuumaa cappuccinoa ja latte macchiatoa yhdellä painalluksella

  Herkullista ja kuumaa cappuccinoa ja latte macchiatoa yhdellä painalluksella

  Jokaisen valmistamasi kahvin kruunaa silkkinen maitovaahto, joka hemmottelee makunystyröitäsi. Kannu vaahdottaa maidon kaksi kertaa ja kaataa sitten vaahdon juuri sopivan lämpöisenä kuppiin ilman roiskeita. Hygieenistä kannua voi säilyttää kätevästi jääkaapissa.

 • Puhdista maitokannu jokaisen käytön jälkeen pikapuhdistustoiminnolla

  Puhdista maitokannu jokaisen käytön jälkeen pikapuhdistustoiminnolla

  Puhdista maitokannu jokaisen käytön jälkeen ainutlaatuisella kannun pikapuhdistustoiminnolla. Saat aktivoitua toiminnon halutessasi yhdellä painalluksella.

 • Keittimen huolto on helppoa sovelluksen selkeiden ohjeiden avulla

  Keittimen huolto on helppoa sovelluksen selkeiden ohjeiden avulla

  Automaattisen espressokeittimesi huoltaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Saeco Avanti -sovellus ohjaa sinut tarvittavien vaiheiden läpi, jotta saat pidettyä keittimesi puhtaana ja kahvisi maistuu täydelliseltä. Video pysähtyy jokaisen vaiheen jälkeen, ja voit katsella jokaisen vaiheen niin monta kertaa kuin haluat.

 • Voit helposti tarjota vieraille juomia, jotka on valmistettu heidän oman makunsa mukaan

  Voit helposti tarjota vieraille juomia, jotka on valmistettu heidän oman makunsa mukaan

  Vieraiden viihdyttäminen on entistä helpompaa. Anna tablet-laitteesi kiertää vieraalta toiselle. Jokainen vieras voi lisätä jonoon juomansa – kahvi, cappuccino, latte macchiato tai muu – ja muokata sen makunsa mukaiseksi. Saeco Avanti -sovellus on henkilökohtainen hovimestarisi, joka keittää juomat yksi toisensa jälkeen. Jokainen vieras saa varmasti makunsa mukaisen juoman.

 • Säädettävä suodatuspaine kahville ja espressolle

  Säädettävä suodatuspaine kahville ja espressolle

  Saeco GranBaristo tarjoaa patentoidun VariPresso-suodatinyksikön ansiosta ennennäkemättömän laajan juomavalikoiman eri tarpeisiin. Sen salaisuus on säädettävä suodatuspaine, jonka voit asettaa korkeaksi täyteläistä espressoa varten tai alhaisemmaksi perinteistä pitkää kahvia varten.

 • Säädettävä suodatuspaine perinteiselle kahville ja espressolle

  Säädettävä suodatuspaine perinteiselle kahville ja espressolle

  Saeco GranBaristo tarjoaa patentoidun VariPresso-suodatinyksikön ansiosta ennennäkemättömän laajan juomavalikoiman eri tarpeisiin. Sen salaisuus on säädettävä suodatuspaine, jonka voit asettaa korkeaksi täyteläistä espressoa varten tai alhaisemmaksi perinteistä pitkää kahvia varten.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • Tablet-laite ei sisälly toimitukseen.
 • Avanti-sovellus on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: iPad 3 / 4 / Air / Mini retina, jossa vähintään iOS7-versio, Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 tuumaa) / Tab 4 (10,1 tuumaa) / Note pro LTE (12,2 tuumaa), Nexus 7 2013 (7 tuumaa) ja Sony Xperia Z LTE (10,1 tuumaa), jossa vähintään Android 4.3 -versio ja vähintään Bluetooth 4.0 -versio.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita