Viva Collection

Leipäkone

  Viva Collection

  Leipäkone

  Nauti tuoreesta leivästä joka aamu

  Tuoreen, lämpimän leivän tuoksu aamulla on kerrassaan vastustamaton! Se on tosi helppoa… Lisää ainekset illalla, säädä ajastin seuraavaksi aamuksi ja anna Philips HD9020/40-leipäkoneen hoitaa loput. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Viva Collection Leipäkone

12 menua, 1000 g, Valkoinen/laventeli HD9020/40 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti tuoreesta leivästä joka aamu

Leivo mitä tahansa herkullista leipää helposti!

 • Intuitiiviset helppokäyttöiset painikkeet

  Intuitiiviset helppokäyttöiset painikkeet

  Philips-leipäkoneen käyttöpainikkeet on sijoitettu intuitiivisesti, jotta ohjelmointi olisi helppoa. Valitse ensin leivän tyyppi, paino reseptin mukaan ja tummuustaso (tai käytä tummuustason pikavalintaa) ja käynnistä ohjelma. Suurista kuvakkeista näet selkeästi, mitä painikkeilla tehdään, ja valintasi näkyvät selkeässä LCD-näytössä.

 • 12 valmista ohjelmaa leivän, taikinan ja jopa hillon valmistamiseen

  12 valmista ohjelmaa leivän, taikinan ja jopa hillon valmistamiseen

  Philips-leipäkoneen 12 ohjelmalla leivot esimerkiksi täydellistä kokojyvävehnäleipää tai gluteenitonta leipää, ranskanleipää ja makeita leipiä. Lisäksi voit valmistaa herkullista pasta-, pizza-, bagel-, keksi- ja pasteijataikinaa – sekä hilloja. Kaikki on herkullista ja helppotekoista, koska paras paistolämpötila ja -aika on määritetty ohjelmiin valmiiksi. Koneessa on erityisasetukset pienikokoisille leiville, ja pikaohjelmilla saat valmista puolet nopeammin tai jopa tunnissa.

 • Jopa 13 tunnin ajastin - herää tuoreen leivän tuoksuun

  Jopa 13 tunnin ajastin - herää tuoreen leivän tuoksuun

  Nauti tuoreen, lämpimän leivän tuoksusta aamulla – mikä tapa aloittaa päivä! Aseta ajastin edellisiltana, ja leipäkone valmistaa ja paistaa leivän nukkuessasi, jotta saat tuoretta leipää heti herättyäsi tai milloin haluat.

 • Lisäysosoitin erikoisaineksia sisältäviä leipiä varten

  Lisäysosoitin erikoisaineksia sisältäviä leipiä varten

  Voit lisätä leipiin esimerkiksi pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä – se on helppoa ja hauskaa. Kun lisäysosoitin näkyy, lisää erikoisainekset taikinaan ja anna leipäkoneen hoitaa loput. Voit lisätä leipiin mitä haluat – esimerkiksi pähkinöitä, siemeniä, oliiveja, kuivattuja hedelmiä, juustoa, sipulia, pekonia, nougatia tai suklaata!

 • 3 leipäkokoa, suurin 1 kg

  3 leipäkokoa, suurin 1 kg

  Valmista juuri oikea määrä leipää. Leipäkoneen selkeiden merkintöjen avulla saat pieniä, keskikokoisia ja suuria leipiä (paino 500 g, 750 g ja 1 kg).

 • 3 tummuustasoa tarpeen mukaan

  3 tummuustasoa tarpeen mukaan

  3 tummuustason avulla voit määrittää leivän tummuuden sellaiseksi kuin haluat. Valitse vaalea, keskitumma tai tummakuorinen lempireseptisi tai oman suosikkisi mukaan.

 • Irrotettava kansi on helppo puhdistaa

  Irrotettava kansi on helppo puhdistaa

  Leipäkoneen vuoan sisäpuoli on tarttumaton, ja itse laitteessa on irrotettava kansi. Siten puhdistus on helppoa: irrota kansi ja pyyhi se muutamassa sekunnissa.

 • Mukana kätevä reseptivihko

  Mukana kätevä reseptivihko

  Haluatko kokeilla uusia asioita? Kätevä reseptivihko sisältää erikoisleipien reseptejä ja runsaasti vinkkejä lisäainesten käyttämisestä, jotta voit mukauttaa reseptejä. Lisäksi se on selkeä ja helppokäyttöinen, vaikka et olisi aikaisemmin käyttänyt leipäkonetta.

 • Katso leivän kohoamista ja paistumista ikkunasta

  Katso leivän kohoamista ja paistumista ikkunasta

  Ikkunasta voit seurata leipäkoneen toimintaa: vaivaamista, sekoittamista ja paistamista – siitä näet edistymisen ja varmistat leivän onnistumisen.

 • Mukana mitta-astia ja lusikka

  Mitta-astialla ja lusikalla lisäät aina oikean määrän kiinteitä ja nestemäisiä aineksia – niiden avulla pääset alkuun helposti.

 • Integroidut luistamattomat kahvat lisäävät turvallisuutta

  Tukevista kahvoista voit siirtää leipäkonetta tai nostaa sen esimerkiksi kaappiin säilytykseen.

 • Runko pysyy viileänä ja kosketusturvallisena

  Runko pysyy viileänä ja kosketusturvallisena

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita