Viva Collection

Airfryer

  Viva Collection

  Airfryer

  Käytä lempiruokiesi paistamiseen vähemmän öljyä

  Rasvainen ruoka maistuu monen mielestä hyvältä. Mutta tiesitkö, että ilmiölle on olemassa kemiallinen selitys? Kun ruoka friteerataan tai paahdetaan uunissa öljyssä, siinä käynnistyy aminohappojen ja sokerien kemiallinen prosessi. Kuumasta öljystä vapautuu valtavasti aromaattisia makuyhdistelmiä, joiden ansiosta ruoka on maukkaampaa. Lisäksi öljy tekee paistopinnasta rapean. Philipsin Airfryer saa aikaan saman prosessin mutta perustuu öljyn sijaan kuumaan ilmaan. Airfryerin avulla ruoka on sekä hyvää että terveellistä! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 199,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Viva Collection Airfryer

Entistä terveellisempää ruoanlaittoa, Innovatiivinen Rapid Air tekniikka, Rapea paistopinta vähemmällä rasvalla, 800 g HD9220/20 Etsi samanlaisia tuotteita

Käytä lempiruokiesi paistamiseen vähemmän öljyä

Parhaat tulokset Rapid Air -tekniikalla

 • Terveellistä ruokaa innovatiivisella tekniikalla

  Terveellistä ruokaa innovatiivisella tekniikalla

  Philips Airfryer on yksi suosituimmista ruoanlaittotuotteistamme. Nyt se on saatavana myös Pohjoismaissa. Philipsin Airfryer-innovaation ainutlaatuisen tekniikan ansiosta voit valmistaa ruokia, joihin tavallisesti lisätään öljyä, huomattavasti terveellisemmin. Tutut suosikit, esimerkiksi lampaankare, friteeratut kanankoivet ja ylelliset ranskalaiset, valmistuvat nyt entistä vähemmällä öljyllä tai jopa ilman öljyä. Kuuma kiertoilma tekee ruoasta rapean päältä ja murean ja mehukkaan sisältä. Philips Airfryerilla voit käyttää ranskalaisten paistamiseen 80 prosenttia vähemmän rasvaa kuin tavallisella friteerauskeittimellä. Lisäksi keittiöön muodostuu huomattavasti vähemmän käryä perinteiseen paistamiseen tai friteeraamiseen verrattuna.

 • Helppokäyttöinen - Ajan ja lämpötilan säätöjen valinnat

  Helppokäyttöinen - Ajan ja lämpötilan säätöjen valinnat

  Philips Airfryerin käyttö on helppoa: asetat vain lämpötilan ja ajan manuaalisella säätimellä. Kuuma ja nopea kiertoilma kypsentää ruoan nopeasti, ja tekniikan ansiosta lämpötilaa ei koskaan tarvitse nostaa yli 200 asteen.

 • Paistaa kaiken gratinoidusta hummerista aina suklaakakkuihin

  Paistaa kaiken gratinoidusta hummerista aina suklaakakkuihin

  Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta Philips Airfryerilla voi valmistaa aiempaa terveellisemmin kaikenlaisia ruokia, jotka tavallisesti kaipaavat öljyä maistuakseen hyvältä. Laitteella voit paitsi paistaa myös paahtaa maukkaita lämpimiä ruokia. Airfryer lämpenee käyttövalmiiksi nopeasti, ja lopputulos on aina herkullisen mehukas.

 • Yli 200 inspiroivan reseptin sovellus

  Yli 200 inspiroivan reseptin sovellus

  Lataa Philips Airfryer reseptisovellus ja saat innostavia vinkkejä erilaisista Airfryerilla valmistettavista vähärasvaisista ruoista. Laitteella onnistuvat niin Fish n´Chips annokset kuin paistetut katkaravut, mustikkapiirakat ja ruissämpylät. Philips Airfryer on uskomattoman monipuolinen!

 • Ainutlaatuinen muotoilu takaa ilman nopean kierron

  Ainutlaatuinen muotoilu takaa ilman nopean kierron

  Philips Airfryerissa on patentoitu sakaramuotoiltu pohja, jonka ansiosta ilma kiertää laitteessa erittäin nopeasti. Nopea kiertoilma ja korkea lämpötila tekevät lopputuloksesta upean herkullisen.

 • Konepestävät osat

  Konepestävät osat

  Kaikki irrotettavat osat ovat konepestäviä.

 • Suuri valmistuskapasiteetti kaikille suosikkiresepteillesi

  Suuri valmistuskapasiteetti kaikille suosikkiresepteillesi
 • Korkea suorituskyky varmistaa parhaan lopputuloksen

  Korkea suorituskyky varmistaa parhaan lopputuloksen
Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • Verrattu tavanomaisella Philipsin friteerauskeittimellä valmistettuihin ranskanperunoihin

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita