Pro Dryer

  Pro Dryer

  Ammattitason lopputulos ja vähemmän vaurioita

  Philips Pro -hiustenkuivain kuivattaa nopeasti ja tehokkaasti vahingoittamatta hiuksia. Innovatiivinen Style & Protect -toiminto ja infrapunalämpö suojelevat hiuksia ylikuumenemiselta. Lisäksi hiustenkuivain on erittäin tehokas ja kuivaa hiukset nopeasti. Vältyt siis turhalta hiusten rasittamiselta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 99,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pro Dryer

Erittäin tehokas moottori, Lämpösuojus varmistaa kosteuden, Ionic Care, Mukana 2 kapeaa suutinta HPS920/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Ammattitason lopputulos ja vähemmän vaurioita

 • Vähemmän vaurioita Style & Protect -suuttimella

  Vähemmän vaurioita Style & Protect -suuttimella

  Style & Protect -suutin on 6 mm kapea, joten sen tarkkuus on ihanteellinen ja muotoiluteho parempi. Samalla tämän hiustenkuivaajan tekniikka suojaa hiuksia ylikuumenemiselta. Vaikka suutin koskettaisi hiuksia, liiallinen kuumuus pääsee ulos.

 • Suojaa paremmin ylikuumenemiselta

  Suojaa paremmin ylikuumenemiselta

  ThermoProtect-toiminto tuottaa jatkuvasti optimaalisen kuivauslämpötilan ja suojaa hiuksia ylikuumenemiselta. Ilmavirta on aina voimakas parhaan kuivaustuloksen saavuttamiseksi.

 • Voimakas ilmavirta

  Voimakas ilmavirta

  Hiustenkuivaajan teho on 2 300 wattia, joten ilmavirta on jatkuvasti voimakas. Tehon ja nopeuden ansiosta voit kuivata ja muotoilla hiukset helposti ja nopeasti

 • Ionihoito tekee hiuksista kiiltävät ja sileät

  Ionihoito tekee hiuksista kiiltävät ja sileät

  Ionihoito tekee hiustenkuivauksesta antistaattista. Negatiivisesti varautuneet ionit poistavat sähköisyyttä, hoitavat hiusta ja silottavat hiussuomut lisäten siten hiusten kiiltoa. Tuloksena on upean kiiltävät, sileät hiukset.

 • Infrapunalämpö kuivattaa hiukset sisältä päin ja suojelee niitä ylikuivumiselta nopeudesta ja tehokkuudesta tinkimättä.

  Infrapunalämpö kuivattaa hiukset sisältä päin ja suojelee niitä ylikuivumiselta nopeudesta ja tehokkuudesta tinkimättä.

  Keraaminen elementti tuottaa infrapunalämpöä, joka kuivaa hiukset hellävaraisesti sisältä päin ja suojelee niitä ylikuivumiselta nopeudesta ja tehokkuudesta tinkimättä.

 • Suunniteltu kestämään

  Suunniteltu kestämään

  Tämän hiustenkuivaajan moottori on kehitetty ammattilaisille. Sen käyttöikä on tavallista pidempi, mikä tekee hiustenkuivaajasta uskomattoman kestävän. Lisäksi Philips Pro -hiustenkuivaajan erittäin tehokas ilmavirta kuivaa hiukset uskomattoman nopeasti.

 • Puhallusnopeus 120km/h, ihanteellinen nopeaan kuivaukseen

  Puhallusnopeus 120km/h, ihanteellinen nopeaan kuivaukseen

  Tämä hiustenkuivaimen puhallusnopeus on jopa 120 km/h, minkä ansiosta se kuivaa 50 % nopeammin kuin muut kuivaajat.* * Verrattuna edelliseen malliin HP4997.

 • 3 metrin johto

  3 metrin johto

  Ammattikäyttöön soveltuva 3 metrin johto parantaa joustavuutta ja helpottaa käsittelyä kaikkialla.

 • *2 vuoden takuu sekä 3 vuoden lisätakuu, kun rekisteröit tuotteen verkossa

  *2 vuoden takuu sekä 3 vuoden lisätakuu, kun rekisteröit tuotteen verkossa

  Philips Pro -hiustenkuivain on testattu perusteellisesti, jotta sen suorituskyky ja kestävyys voidaan taata. Sillä on peräti 5 vuoden takuu, kun rekisteröit tuotteen verkossa.

 • 6 joustavaa asetusta

  Philips Pro -hiustenkuivaajassa on kuusi joustavaa nopeus- ja lämpötila-asetusta, joten voit hallita muotoilua täydellisesti.

 • Viileä puhallusilma

  Viimeistele kestävä tyyli kylmällä ilmavirralla. CoolShot-painikkeen pitäminen painettuna tuottaa voimakkaan kylmän ilmavirran. Käytä sitä silloin, kun haluat viimeistellä kestävän tyylin muotoilun jälkeen.

 • 2 keskityssuutinta (6 mm ja 8 mm) täydelliseen

  Kapeammalla suuttimella voit keskittää ilmavirran ja kuivata hiukset hallitummin ja nopeammin. Mukana on kaksi keskityssuutinta (6 mm ja 8 mm) täydelliseen muotoiluun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita