Avance Collection

Slowjuicer (kylmäpuristus)

  • KA

  Avance Collection

  Slowjuicer (kylmäpuristus)

  Purista lasillinen terveyttä

  Muotoilupalkinto, IF Design Awards 2016: "Tämän älykkäästi suunnitellun tuotteen osat on helppo irrottaa ja puhdistaa. Korkealaatuisessa tuotteessa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin." Saat maksimaalisen määrän ravintoaineita, kun puristat kaikkea vehnänoraista ja lehtikaalista mangoon Philipsin innovatiivisen slowjuicing-teknologian avulla. Philips Slowjuicer puristaa ainesosia hitaasti kovalla paineella. Paine avaa solut ja vapauttaa tärkeät vitamiinit, kuidut, antioksidantit ja entsyymit. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 279,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Purista lasillinen terveyttä

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Avance Collection Slowjuicer (kylmäpuristus)

Kaikki ravintoaineet talteen, Mukana ohjekirja HR1894/80 Etsi samanlaisia tuotteita

Purista lasillinen terveyttä

MicroMasticating hyödyntää hedelmästä jopa 90 %*

 • Innovatiivinen Slowjuicing-teknologia

  Innovatiivinen Slowjuicing-teknologia

  Hedelmissä ja vihanneksissa on tuhansittain soluja, jotka sisältävät kuituja, antioksidantteja, vitamiineja ja muita tärkeitä ravinteita. Philipsin innovatiivinen Slowjuicing-teknologia on suunniteltu avaamaan solut ja puristamaan kaiken mahdollisen irti suosikkiraaka-aineistasi.

 • Purista kaikkea vehnänoraasta ja mangosta siemeniin ja pähkinöihin

  Purista kaikkea vehnänoraasta ja mangosta siemeniin ja pähkinöihin

  Saat ihanaa, terveellistä mehua niin pehmeistä hedelmistä kuin kovista vihanneksista. Voit yhdistellä makuja haluamallasi tavalla, sillä laite puristaa mehua myös banaanin ja mangon tapaisista tärkkelyspitoisista hedelmistä, joista on yleensä vaikea tehdä mehua.

 • Lisää juomaasi lehtivihanneksia ja pähkinöitä

  Lisää juomaasi lehtivihanneksia ja pähkinöitä

  Kuitupitoiset lehtivihannekset ovat hyviä ja terveellisiä mehun raaka-aineita, ja tällä laitteella niistä saa mehua helposti. Esimerkiksi vehnänoraista ja pinaatista saat MicroMasticating-tekniikalla paljon terveellisiä ainesosia mehuusi. Voit käyttää jopa tiettyjä pähkinöitä ja valmistaa esimerkiksi manteleista mantelimaitoa.

 • Esipuhdistustoiminto

  Esipuhdistustoiminto

  Esipuhdistustoiminto puristaa viimeiset pisarat ulos slowjuicer-laitteesta. Sen avulla saat kaiken irti hedelmistä ja kasviksista, eikä tippaakaan arvokasta mehua mene hukkaan. Sen ansiosta myös laitteen puhdistaminen on helppoa.

 • QuickClean-pikapuhdistus minuutissa

  QuickClean-pikapuhdistus minuutissa

  Kaikki Philips Slowjuicer -laitteen osat ovat sileitä ja pyöreälinjaisia. Ne on suunniteltu mahdollisimman helposti huuhdeltaviksi ja pestäviksi. Useimmissa vastaavissa mehupuristimissa on harjalla puhdistettava metallisiivilä, johon raaka-aineiden jäänteet kiinnittyvät. Philips Slowjuicerissa on sen sijaan sileä muoviosa, jonka huuhteleminen on helppoa. Mehupuristimen puhdistaminen käy alle minuutissa.

 • Ainutlaatuinen siivilätön rakenne, helppo puhdistaa alle minuutissa

  Ainutlaatuinen siivilätön rakenne, helppo puhdistaa alle minuutissa

  Ainutlaatuinen siivilätön rakenne valuttaa mehun tasaisesti lasiin. Suodatin poistaa ei-toivotut ainesosat ja on helppo puhdistaa ilman harjaa.

 • Tippalukko – kun valmistat lasillisen mehua kerrallaan

  Tippalukko – kun valmistat lasillisen mehua kerrallaan

  Integroidun tippalukon ansiosta jäljellä oleva mehu ei pääse valumaan Slowjuicerista, jolloin työtaso pysyy tahrattomana. Tippalukko on erityisen hyödyllinen silloin, kun pidät mehupuristinta esillä työtasolla ja valmistat sillä lasillisen mehua kerrallaan.

 • Tyylikäs, ylellinen muotoilu

  Tyylikäs, ylellinen muotoilu

  Ihanteellisen muotoilun ansiosta vain 11 cm:n levyinen Slowjuicer näyttää hyvältä työtasolla. Pidä laite esillä, niin voit puristaa mehua aina halutessasi. Laite vie vain vähän tilaa säilytyksen ja käytön aikana. Täysin integroidun ratkaisun ansiosta et tarvitse puristamiseen ylimääräisiä tarvikkeita.

 • Purista mehu suoraan lasiin

  Purista mehu suoraan lasiin

  Philips Slowjuicer -laitteessa on käytännöllinen hana, josta mehun voi puristaa suoraan lasiin. Kun puristat mehun suoraan lasiin, mehua voi muuttaa jokaisen perheenjäsenen mieltymysten mukaan, eikä ylimääräisiä osia tarvitsee käyttää eikä puhdistaa. Lisäksi työtaso pysyy puhtaana.

 • Integroitu säilytysratkaisu

  Integroitu säilytysratkaisu

  Kaikki mehupuristimen pienet irto-osat, kuten lokero, syöttöputki ja mehusäiliö mahtuvat hedelmälihasäiliöön. Sitenne löytyvät vaivattomasti seuraavallakerralla.

 • Innostava ohjekirja

  Hyvän ohjeen ja raaka-aineiden valinta on tärkeää, kun valmistat omia mehujasi. Tässä kirjassa annamme ideoita, 20 reseptiä ja kattavat tiedoteri raaka-aineiden terveyseduista.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • Sisäisissä testeissä käytetyt ainesosat (1 kg/ainesosa): viinirypäleet, omena, karhunvatukka, mansikka, tomaatti, vesimeloni, appelsiini ja granaattiomena.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita