Viva Collection

OnionChef

  Viva Collection

  OnionChef

  Pilko kuin keittiömestari

  Vihdoinkin voit pilkkoa kuin keittiömestari! Philipsin OnionChef-sipulileikkurin ChopDrop-tekniikalla leikkaat sipulista ja muista ruoka-aineista tasaisia paloja helposti. Erillisellä huippunopealla terällä voit myös esimerkiksi jauhaa lihaa ja silputa yrttejä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 59,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Pilko kuin keittiömestari

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Pilko kuin keittiömestari

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Pilko kuin keittiömestari

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Pilko kuin keittiömestari

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Viva Collection OnionChef

Teholeikkuri, ChopDrop-tekniikka, 2 toimintoa: viipaleet ja hienonnus, Automaattinen nopeuden valinta HR2505/90 Etsi samanlaisia tuotteita

Pilko kuin keittiömestari

Pilko sipulia, jauha lihaa ja tee vaikka mitä

 • ChopDrop-tekniikka

  ChopDrop-tekniikka

  Philipsin ChopDrop-tekniikka kehitettiin erityisesti helpottamaan sipulin viipaloimista. Nyt voit leikata sipulia yhtä nopeasti ja helposti kuin keittiömestari. Erikoismuotoiltu osa pitää sipulin osan sisällä kolmen terävän terän viipaloidessa. Kun viipaleet ovat sopivan kokoisia, ne putoavat kulhoon. Saat aina tasaisia ja kuivia viipaleita. Osa sopii täydellisesti sipulin viipaloimiseen mutta myös vihannesten, hedelmien, juuston, pähkinöiden ja monen muun pilkkomiseen.

 • Tehokas 500 watin moottori

  Tehokas 500 watin moottori

  Philipsin OnionChef-teholeikkurin tehokkaan 500 watin moottorin ansiosta viipaloit kovatkin ainekset helposti ja nopeasti.

 • Paksuja viipaleita ChopDrop-osalla

  Paksuja viipaleita ChopDrop-osalla

  Philipsin OnionChef-teholeikkurin ChopDrop-tekniikassa viipaloimisnopeus on asetettu juuri sopivaksi, jotta saat sipulista ja muista varovasti leikattavista ruoka-aineista, kuten kesäkurpitsasta, keitetyistä kananmunista, paprikasta ja mozzarellasta kuivia ja tasaisia viipaleita. Teholeikkurilla viipaloit helposti myös kovat ainekset, kuten pähkinät ja porkkanat. Se sopii erinomaisesti suosikkiruokiesi valmistukseen ja pyöräytät sillä nopeasti myös alkupalat, salsakastikkeet, tzatzikit, tavalliset kastikkeet, risotot ja paljon muuta.

 • Hienoa silppua HS-terällä

  Hienoa silppua HS-terällä

  Philipsin OnionChef-teholeikkurin huippunopealla lisäterällä silppuat kätevästi monenlaisia aineksia, kuten lihaa, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, yrttejä, parmesaania, suklaata ja paljon muuta. Leikkurilla jauhat myös vaivattomasti lihan tartarpihvejä, lihapullia, jauhelihakastikkeita ja tacoja varten. Kotitekoinen pesto, hummus ja jopa energiapatukat valmistuvat leikiten. Pyöräytät myös helposti salaatinkastikkeet lempisalaateillesi.

 • Automaattinen nopeuden valinta

  Automaattinen nopeuden valinta

  Philipsin OnionChef-teholeikkurissa on 2 eri toimintanopeutta sekä automaattinen nopeuden valinta. Eri toiminnot vaativat eri toimintanopeuden, jotta leikkuutulos on paras mahdollinen. Paksuja viipaleita valmistava ChopDrop-tekniikka vaatii hidasta nopeutta ja hieno silppuaminen puolestaan suurta nopeutta sekä erillisen huippunopea terän. Leikkuri tunnistaa ruoka-aineelle sopivan leikkuunopeuden ja säätää sen automaattisesti. Saat aina parhaan mahdollisen leikkuutuloksen.

 • Käynnistyy laitetta painamalla

  Käynnistyy laitetta painamalla

  Philips OnionChef käynnistyy helposti painamalla laitteen yläosaa alaspäin kulhoa kohti. Ei turhia painikkeita, asetuksia tai kytkimiä. Leikkaa kuin keittiömestari vain yhdellä kosketuksella.

 • Suuri 1,1 l:n kulho

  Suuri 1,1 l:n kulho

  Philipsin OnionChef-teholeikkurissa on suuri 1,1 litran kulho, joten saat hienonnettua aina juuri sopivan määrän aineksia.

 • Konepesun kestävä

  Konepesun kestävä

  Philipsin OnionChef-teholeikkuri on helppo puhdistaa. Huuhtele vain kaikki osat vedellä ja pese ne astianpesukoneessa.

 • Terävät terät ruostumatonta terästä

  Philipsin OnionChef-teholeikkurissa on erittäin terävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät. Kolme erittäin ohutta ChopDrop-tekniikkaa hyödyntävää terää leikkaa pehmeätkin ruoka-aineet kuiviksi ja tasaisiksi viipaleiksi muussaamatta. Erikseen toimitettava huippunopea terä puolestaan murskaa kovimmatkin ainekset.

 • Toimii yhdellä liikkeellä

  Philipsin OnionChef-teholeikkurin ChopDrop-säiliö on niin suuri, että voit asettaa sinne kokonaisen sipulin puolitettuna. Kuori vain sipuli ja puolita se veitselläsi ennen kuin asetat sen säiliöön, niin OnionChef hoitaa loput. Viipaloi sipuli ilman kyyneleitä!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita