Daily Collection

Monitoimikone

  Daily Collection

  Monitoimikone

  Säästä aikaa ja vaivaa

  Säästä tilaa, työtä ja aikaa Philipsin HR7625/70-monitoimikoneen avulla. Se on erittäin tehokas ja monikäyttöinen - käsittelet ruoka-aineet juuri haluamallasi tavalla muutamassa sekunnissa. Mukana tehosekoitin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Daily Collection Monitoimikone

500 W, Kätevä 2-in-1-rakenne, 2 litran kulho HR7625/70 Etsi samanlaisia tuotteita

Säästä aikaa ja vaivaa

Erittäin pienikokoinen monitoimikone ja tehosekoitin

 • Kaikki lisäosat voi säilyttää kätevästi kulhossa

  Kaikki lisäosat voi säilyttää kätevästi kulhossa

  MicroStoren kulhossa voit säilyttää kaikki lisäosat helposti ja kätevästi.

 • 2 nopeutta ja sykäystoiminto

  2 nopeutta ja sykäystoiminto

  Philips-monitoimikoneessa on kaksi nopeusasetusta: koville ja pehmeille aineille. Sen lisäksi siinä on sykäystoiminto esimerkiksi valkosipulin silppuamiseen tai jään murskaamiseen.

 • 500 watin moottori suurten määrien käsittelemiseen ja kovaan alustamiseen

  500 watin moottori suurten määrien käsittelemiseen ja kovaan alustamiseen

  500 watin moottorin, 2 nopeusasetuksen ja sykäyspainikkeen avulla valitset oikean nopeuden ja saat parhaan tuloksen

 • Yli 25 kätevää toimintoa

  Yli 25 kätevää toimintoa

  Monitoimikoneessa on 7 lisäosaa, joiden avulla sillä on yli 25 erilaista käyttötapaa. Konepestävät lisäosat ovat vaivausosa taikinoiden sekoittamiseen ja kovaan alustamiseen, lihan ja kasvisten leikkuuterä ruostumatonta terästä, metalliset silppurilevyt ohuen tai keskikokoisen raasteen tekemiseen, iskunkestävä tehosekoitin (koko 1,5 l) ainesosien sekoittamiseen ja murskaamiseen ja vispilälevy esimerkiksi kermavaahdon ja majoneesin valmistamiseen.

 • Muotoilun avulla koneen tilantarve keittiössä vähenee 35 %

  Erityisen muotoilun ansiosta pöytätilan tarve on 35 % pienempi kuin muilla vastaavilla monitoimikoneilla. Työtilaa säästyy, ja monitoimikone sopii pienimpäänkin keittiöön.

 • Mukana tehosekoitin

  Monitoimikoneessa on seitsemän lisäosaa, joiden avulla sillä on 28 erilaista käyttötapaa. Osat: ruostumaton terästerä silppuamiseen, hienontamiseen, vaahdottamiseen, murskaamiseen, leikkaamiseen, kääntelyyn, soseuttamiseen, jauhamiseen, sekoittamiseen ja (kovaan) alustamiseen; viipalointiterä keskikokoisten viipaleiden tekemiseen kasviksista ja hedelmistä; raastinterä keskikokoisen raasteen tekemiseen kasviksista, hedelmistä ja juustosta; vispilälevy vispaamiseen, vatkaamiseen ja emulsioiden tekemiseen; hienoraastinterä perunoiden raastamiseen sekä tehosekoitin sekoittamiseen, murskaamiseen, vaahdottamiseen, jauhamiseen, (voimakkaaseen) soseuttamiseen, tasaisten seosten tekemiseen, nesteyttämiseen, rouhimiseen, pirtelöiden tekemiseen ja kevyeen sekoittamiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita