5.1-kotiteatteri

  5.1-kotiteatteri

  Nauti tehokkaasta kotiteatterista suunnattuine 3D-kaiuttimineen

  Maksimoi kotiteatterin äänielämys dynaamisilla suunnatuilla 3D-kaiuttimilla! Toista myös 3D-Blu-ray-viihdesisältöä Philipsin innovatiivisella 7000-sarjan kotiteatterilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

5.1-kotiteatteri

3D Blu-ray, iPod-/iPhone-telakka HTB7560D/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti tehokkaasta kotiteatterista suunnattuine 3D-kaiuttimineen

Hulluna ääneen

 • CinemaPerfect HD –videotoisto on selkeämpi ja terävämpi

  CinemaPerfect HD –videotoisto on selkeämpi ja terävämpi

  Philipsin CinemaPerfect HD Engine luo terävälle videotoistolle uuden standardin. Tämä älykäs moottori parantaa videokuvaa vähentämällä kuvien kohinaa ja terävöittämällä kuvia. Videokuvan häiriöiden korjaus ja skaalaus vähentävät häiriöitä, jotka aiheutuvat videon pakkaamisesta MPEG-muotoon. Parantuneen värinkäsittelyn avulla moottori tuo ruutuun terävän ja tarkan kuvan.

 • Suunnatut 3D-kaiuttimet jakavat äänen tasaisesti koko huoneeseen

  Suunnatut 3D-kaiuttimet jakavat äänen tasaisesti koko huoneeseen

  Suunnattujen 3D-kaiuttimien elementit suuntaavat ääntä sekä eteenpäin että sivuille. Siten ne laajentavat kuuntelualuetta, jotta voit nauttia elokuvien kokonaisvaltaisesta surround-äänestä.

 • Lisävarusteena saatavat langattomat takakaiuttimet voi sijoittaa mihin tahansa ilman sotkuisia kaapeleita

  Lisävarusteena saatavat langattomat takakaiuttimet voi sijoittaa mihin tahansa ilman sotkuisia kaapeleita

  Langattomia takakaiuttimia voi sijoittaa ja siirrellä vapaasti. Häiriöttömän tekniikan ansiosta ne tuottavat puhdasta surround-ääntä ilman jaloissa pyöriviä johtoja.

 • Nopea 2D-3D-muunto takaa todentuntuisen elokuvakokemuksen

  Nopea 2D-3D-muunto takaa todentuntuisen elokuvakokemuksen

  Nauti nykyisestä 2D-elokuvakokoelmastasi 3D-elokuvina kotonasi. Nopea 3D-muunto analysoi uusimman digitaalitekniikan avulla 2D-videosisällöstä etu- ja taka-alalla olevat kohteet. Näistä tiedoista luodaan syvyyskartta, joka muuntaa tavalliset 2D-videomuodot jännittäväksi 3D-kuvaksi. Nyt voit nauttia täydellisestä HD 3D -kokemuksesta yhteensopivalla 3D-TV:lläsi.

 • Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Philipsin MyRemote-sovelluksella voit käyttää älypuhelintasi tai taulutietokonettasi Wi-Fi-kotiverkkoon liitettyjen Philipsin AV-tuotteiden kaukosäätimenä, joten voit ohjata laitteita mistä tahansa kotoasi. Siinä on hyödyllisiä toimintoja, kuten SimplyShare, jonka avulla voit liittää ja siirtää viihteen langattomasti. Voit mukauttaa äänen mieltymystesi mukaiseksi Oma ääni -toiminnolla ja saat parhaan Surround-äänen, kun kalibroit kaiuttimet SurroundMe-toiminnolla.

 • DynamicSurround laajaan surround-äänielämykseen

  DynamicSurround laajaan surround-äänielämykseen

  DynamicSurround käyttää edistyneitä äänialgoritmeja, jotka tuottavat tarkasti täyden surround-ääniympäristön. 7.1-järjestelmä tempaa kuulijan mukaansa ja koska järjestelmä tulee toimeen pienemmällä määrällä kaiuttimia, huone ei ole täynnä kaapeleita. Voit nauttia 7.1-järjestelmän surround-äänielämyksestä vapaasti.

 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kun liität kiinteän Wi-Fi-yhteyden avulla kotiteatterisi kotiverkkoon, voit nauttia useista suosituista verkkopalveluista. Voit nauttia huippusivustoista, jotka tarjoavat elokuvia, kuvia, ajankohtaisviihdettä ja muuta TV-näyttöön tarkoitettua sisältöä.

 • Mukana telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Mukana telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Käytä iPodin/iPhonen telakointiasemaa ja nauti sen musiikista kotiteatterijärjestelmän kautta.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Internet-radiolla voit kuunnella radioasemia verkossa

  Internet-radiolla voit kuunnella radioasemia verkossa

  Internet-radio on Internetin kautta lähetettävä äänenlähetyspalvelu. Internet-asemat ovat joko tavallisten radioasemien tai -kanavien palveluja tai pelkästään Internetissä toimivia riippumattomia radioasemia. Internet-radiolla voit nauttia kaikkien maiden verkkoradiolähetyksistä ja kuunnella monipuolisia ohjelmia: uutisia, urheilua ja viihdettä kaikkialta maailmasta.

 • 1000 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun

  1000 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita