Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Langattomat surround-kotiteatterikaiuttimet

  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Langattomat surround-kotiteatterikaiuttimet

  Elokuvatasoinen surround-ääni langattomasti

  HTL9100 on Philipsin ensimmäinen Soundbar, jossa on irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet. Voit sijoittaa kaiuttimet vapaasti haluamaasi paikkaan ja nauttia erinomaisesta äänentoistosta missä ja milloin tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Langattomat surround-kotiteatterikaiuttimet

Langaton 4.1-kanavainen tilaääni, Bluetooth®, 2 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntää, Alumiini HTL9100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Elokuvatasoinen surround-ääni langattomasti

ja irrotettavat kaiuttimet

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI x 2 -liitännän kautta

  Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI x 2 -liitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimemme HDMI x 2 -äänilähtö ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

 • Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Surround-ääni aina tarvittaessa – irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet

  Surround-ääni aina tarvittaessa – irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet

  Nauti erinomaisesta Surround-äänenlaadusta milloin tahansa. Irrota langattomat Surround-kaiuttimet Soundbarin päälaitteesta ja sijoita ne tilan takaosaan: saat aikaan täyden 5.1 Surround -äänielämyksen pelejä ja elokuvia varten. Voit kytkeä kaiuttimet uudelleen Soundbariin musiikintoistoa ja TV-ohjelmien katselua varten. Langaton yhteys ja Surround-kaiuttimet toimivat omalla taajuudellaan, joten ne eivät aiheuta häiriöitä muille laitteille tai verkkoyhteyksille. Täysin langaton Surround-järjestelmä toistaa musiikin ja elokuvien äänet ilman hävikkiä.

 • Suuntatunnistin takaa parhaan äänenlaadun sijoituksesta riippumatta

  Suuntatunnistin takaa parhaan äänenlaadun sijoituksesta riippumatta

  Äänenlaatu määräytyy sen mukaan, miten Soundbar-kaiutin on sijoitettu huoneeseen. Onneksi tämä järjestelmä sisältää älykkään automaattisen suuntatunnistimen, joka optimoi äänenlaadun heti tunnistettuaan, onko kaiutin asetettu vaaka- vai pystysuoraan. Voit siis sijoittaa Soundbar-kaiuttimen hyllylle tai asentaa sen seinään – voit olla varma, että äänenlaatu on aina erinomainen.

 • Suuntatunnistin takaa parhaan äänenlaadun sijoituksesta riippumatta

  Suuntatunnistin takaa parhaan äänenlaadun sijoituksesta riippumatta

  Äänenlaatu määräytyy sen mukaan, miten Soundbar-kaiuttimen on sijoitettu huoneeseen. Onneksi tämä järjestelmä sisältää älykkään automaattisen suuntatunnistimen, joka optimoi äänenlaadun heti tunnistettuaan onko se asetettu vaaka- vai pystyasuoraan. Voit siis sijoittaa Soundbar-kaiuttimen hyllylle tai asentaa sen seinään, voit olla aina varma, että äänenlaatu on aina erinomainen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita