2.1-kotiteatteri

  2.1-kotiteatteri

  Kristallinkirkas ääni elokuviin ja musiikkiin

  Uusi Philips SoundHub HTS7201 -kotiteatteri, jossa on 3D Blu-ray -ominaisuus, toistaa äänet kirkkaasti ja tarjoaa kokonaisvaltaisen surround-äänimaailman. Voit nauttia lempielokuviesi ja -musiikkisi jokaisesta yksityiskohdasta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

2.1-kotiteatteri

3D Blu-ray, iPod/iPhone-valmius HTS7201/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kristallinkirkas ääni elokuviin ja musiikkiin

Hulluna ääneen

 • Pehmeät diskanttikalotit tuottavat puhtaan ja kirkkaan äänen

  Pehmeät diskanttikalotit tuottavat puhtaan ja kirkkaan äänen

  Pehmeät diskanttikalotit toistavat keski- ja ylätaajuudet kirkkaasti. Ne tuottavat selkeämmän äänenlaadun.

 • Ensiluokkaiset Class D -vahvistimet poimivat pienimmätkin yksityiskohdat

  Ensiluokkaiset Class D -vahvistimet poimivat pienimmätkin yksityiskohdat

  Philipsin ensiluokkaiset Class D -vahvistimet on suunniteltu takaamaan äänisignaalin tarkkuus säilyttämällä alkuperäinen äänilähde. Siten musiikin ja elokuvien akustiset yksityiskohdat toistetaan juuri esittäjän tai ohjaajan tarkoittamalla tavalla.

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Philips-kotiteatterijärjestelmä ja Smart TV tarjoavat useita parannettuja ominaisuuksia, kuten Net TV:n, DLNA:n ja AV-kaukosäätimen. Net TV tuo runsaasti tietoja ja viihdettä verkosta televisioosi. Valitse aloitusvalikosta Net TV ja selaa palveluita kuten vuokravideokauppoja*, joista saat viimeisimmät HD-julkaisut, tai Catch-up TV -uusintapalvelua. DLNA:lla voit käyttää tietokoneellesi tallennettuja valokuvia, musiikkia ja elokuvia omalta kotisohvaltasi. Etkö löydä kaukosäädintä? Philipsin AV-kaukosäädinsovelluksen avulla voit ohjata kotiteatteria älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • Kristallinkirkas ääni on tarkka

  Kristallinkirkas ääni on tarkka

  Philipsin Crystal Clear Sound -tekniikka toistaa äänet kirkkaasti ja terävästi, joten äänen alkuperäiset ominaisuudet säilyvät hämmästyttävän tarkasti. Crystal Clear Sound toistaa äänilähteen - toimintaelokuvan, musikaalin tai live-esityksen - luonnollisesti, tarkasti ja ilman häiriöitä. Crystal Clear Sound -tekniikalla varustetuissa Philips-kotiteattereissa ääntä ei pyritä käsittelemään, joten alkuperäisen äänen puhtaus säilyy. Tuloksena on tarkempaa ääntä, joka hellii korviasi.

 • Wi-Fi-valmius, jotta voit käyttää viihdesisältöä helposti

  Wi-Fi-valmius, jotta voit käyttää viihdesisältöä helposti
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kotiteatteri on yhteensopiva myös muiden Philips-televisioiden kanssa.
 • Voit tarkistaa Video on Demand -maksuvideopalvelun saatavuuden maassasi osoitteessa www.philips.com/blu-ray.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita