5.1-kotiteatteri

  HDMI

  5.1-kotiteatteri

  Nauti elokuvan koko tehosta kotonasi

  Tyylikkäästi muotoillussa järjestelmässä on korkealaatuinen alumiininen viimeistely ja se tuottaa teräväpiirtokuvat ja surround-äänen. Kaiuttimien hifi-surround-äänentoisto tuo elokuvaelämyksen kotiisi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti elokuvan koko tehosta kotonasi

Blu-ray-soittimella

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • DoubleBASS-tekniikalla basso on täyteläinen ja syvä

  DoubleBASS-tekniikalla basso on täyteläinen ja syvä

  DoubleBASS takaa, että syvimmätkin bassoäänet kuuluvat pienikokoisista subwoofereista. Se tallentaa matalat taajuudet ja muuntaa ne subwooferin kuultavissa olevalle alueelle - äänessä on enemmän ytyä, ja kuuntelukokemus on täydellinen.

 • Täysi 1080p-teräväpiirtokuva Blu-ray-soittimella

  Täysi 1080p-teräväpiirtokuva Blu-ray-soittimella

  Blu-ray-levyille voi tallentaa laadukasta tietoa sekä teräväpiirtokuvaa, jonka tarkkuus on 1920 x 1080. Näkymät ja yksityiskohdat todella heräävät eloon, liikkeet näyttävät sulavilta ja kuva on erinomaisen selkeä. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön - ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen. Blu-ray-levyjen suuri tallennuskapasiteetti mahdollistaa myös erilaisten vuorovaikutteisten toimintojen käyttämisen. Saumaton toistonaikainen navigointi ja muut kätevät toiminnot, kuten ponnahdusvalikot, nostavat kotiteatterin aivan uudelle tasolle.

 • BD-Live* (profiili 2.0) - nauti Internetin Blu-ray-bonussisällöstä

  BD-Live* (profiili 2.0) - nauti Internetin Blu-ray-bonussisällöstä

  BD-Live laajentaa teräväpiirtomaailmankuvaasi entisestään. Voit saada uusinta sisältöä liittämällä Blu-ray-soittimesi internetiin. Jännittävät uutuudet, kuten ladattava sisältö, suorat tapahtumat ja live-chatit, pelit ja verkkokaupat odottavat sinua. Pysy teräväpiirtoajan tasalla Blu-ray-soittimen ja BD-Liven avulla.

 • Clear Voice ja ihmisääni kuuluu selkeämmin elokuvissa ja musiikissa

  Clear Voice ja ihmisääni kuuluu selkeämmin elokuvissa ja musiikissa

  Keskustelun tärkeimmät hetket ja inspiroivat laulujen sanat menevät usein ohi korvien. DVD-levyn kelaaminen häiritsee katselua ja poisjääneet kohdat vähentävät nautintoa. Clear Voice on innovatiivinen äänentoistotekniikka, joka parantaa huomattavasti sekä puhutun että lauletun ihmisäänen ymmärrettävyyttä. Se varmistaa, että kuulet joka sanan, ja voit nauttia näkemästäsi.

 • Pehmeät diskanttikalotit tuottavat puhtaan ja kirkkaan äänen

  Pehmeät diskanttikalotit tuottavat puhtaan ja kirkkaan äänen

  Pehmeät diskanttikalotit toistavat keski- ja ylätaajuudet kirkkaasti. Ne tuottavat selkeämmän äänenlaadun.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB (Universal Serial Bus) on protokollastandardi, jonka avulla tietokoneet ja elektroniset laitteet liitetään toisiinsa. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps, kun alkuperäisten USB-laitteiden siirtonopeus oli 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta sinun ei tarvitse muuta kuin liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuva ja käynnistää toisto.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

  Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

  Energy Star -merkityt kodin sähkölaitteet on suunniteltu vähemmän energiaa kuluttaviksi, joten ne säästävät rahaa ja kuormittavat ympäristöä vähemmän. Itse asiassa Energy Star -ohjelman mukaiset tuotteet kuluttavat alle 1 wattia sähköä valmiustilassa. Energy Star -kumppanina Philips valmistaa tuotteita, jotka vastaavat Energy Star -energiansäästösuosituksia. Alhainen virrankulutus valmiustilassa saadaan aikaan sekä innovatiivisesti suunnitelluilla valmiustilapiireillä että valitsemalla vain tehokkaista materiaaleista valmistettuja tuotteita.

 • Erinomainen digitaalivahvistin takaa kirkkaan ja voimakkaan äänen

  Erinomainen digitaalivahvistin takaa kirkkaan ja voimakkaan äänen
 • Tyylikäs muotoilu – alumiinipinta ja lasijalustat

  Tyylikäs muotoilu – alumiinipinta ja lasijalustat
 • Mukana HDMI-kaapeli

  Mukana HDMI-kaapeli
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita