Flash Audio -soitin

  Flash Audio -soitin

  Vaatteisiin kiinnitettävä MP3-soitin

  Anna sykkeen viedä sinut mukanasi! Ota 128 Mt:n Key005 mukaasi, kanna sitä ylpeänä ja anna MP3-/WMA-lempimusiikkisi virrata valtoimenaan. Suoran USB-liitännän avulla voit siirtää musiikkia ja dataa sekä ladata laitteen. Lisäksi laitteen iskunkestävyys on erinomainen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vaatteisiin kiinnitettävä MP3-soitin

Jopa 4 tuntia musiikkia

 • Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoraa USB-liitäntää tukevat laitteet voi liittää suoraan tietokoneen USB-porttiin ilman johtoja. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti siirrettäväksi USB-massamuistiksi (Windows 98 -käyttöjärjestelmiin tarvitaan lisäohjain), jonka jälkeen voit siirtää tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnasta (tai Applen Kansioista) laitteeseesi vetämällä ja pudottamalla. Kappaleiden ja tietojen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataaminen USB-portin kautta on vaivattomin tapa ladata laite. Et tarvitse erillisiä latureita tai johtoja – laite tarvitsee vain liittää tietokoneen USB-porttiin.

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Ulkoinen paristokotelo lisää käyttötunteja

  Ulkoinen paristokotelo on pienikokoinen soittimeen liitettävä kotelo, jossa voit käyttää tavallisia alkaliparistoja. Paristojen virta lisää soittimen käyttöaikaa tunneilla, joten voit nauttia viihteestä entistä kauemmin.

 • Johdossa oleva 5-painikkeinen kaukosäädin kätevään musiikin ohjaukseen

  Philipsin viisipainikkeisella langallisella kaukosäätimellä hallitset toistoa vaivatta. Kaukosäädin liitetään laitteeseen pienikokoisella vastakkeella, ja standardinmukaisen kuulokeliitännän ansiosta kuulokkeiden vaihtaminen käy kätevästi.

 • USB-massamuistit datatiedostojen tallennukseen ja siirtämiseen

  USB-massamuistilaitteet ovat kätevä tapa tallentaa, varmuuskopioida ja siirtää tiedostoja. Nämä laitteet liitetään tietokoneen USB-porttiin, eikä niiden käyttämiseen tarvita mitään erikoisohjelmistoja (Windows 98- ja Windows ME-käyttöjärjestelmään on asennettava ohjaimet). Laite tulee automaattisesti näkyviin Windowsin Exploreriin siirrettävänä asemana, johon vedät ja pudotat tiedostoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita