PC-tuotteet, tabletit ja puhelimet

Digital Voice Tracer

  Digital Voice Tracer

  Muistiinpanot talteen helposti

  Digital Voice Tracer 880 on täydellinen yhdistelmä ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön. Digital Voice Tracer 880 tallentaa ajatuksesi, ideasi ja muistiinpanosi. Lisäksi voit kuunnella FM-radiota ja suosikkikappaleitasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digital Voice Tracer

2 Gt, 284 tunnin tallennusaika LFH0880/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Muistiinpanot talteen helposti

Ammattikäytön ja vapaa-ajan monitoimilaite

 • Voit tallentaa suosikkiohjelmiasi FM-radiosta

  Voit tallentaa suosikkiohjelmiasi FM-radiosta

  Voit nauttia suosikkiradio-ohjelmistasi aina, kun haluat. Käynnistä tallennus, kun kuuntelet suosikkiohjelmaasi, ja VoiceTracer tallentaa radiosignaalin MP3-muotoon.

 • Ääniaktivoitava tallennus mahdollistaa tallennuksen käyttämättä käsiä

  Ääniaktivoitavan tallennuksen avulla voit tallentaa kätevästi käyttämättä käsiä. Se aloittaa tallennuksen automaattisesti, kun alat puhua. Tallentaminen loppuu automaattisesti, kun lopetat puhumisen, ja alkaa taas automaattisesti, kun alat puhua uudelleen.

 • Säädettävä mikrofonin herkkyys takaa erinomaisen äänenlaadun

  Herkän mikrofonin signaali-kohinasuhde on huomattavasti tavallisia mikrofoneja parempi. Tallennusherkkyys on parempi äänenlaadusta tinkimättä.

 • Sisältää stereokaulusmikrofonin ja kuulokkeet

  Voice Tracerin mukana toimitetaan kevyet stereokuulokkeet ja monisuuntainen stereokaulusmikrofoni. Mikrofonin herkkyys takaa erinomaisen tallennuslaadun ja stereokuulokkeet tehokkaan äänentoiston.

 • Erittäin suuri taustavalaistu näyttö parantaa käytettävyyttä

  Suuresta, taustavalaistusta näytöstä näet kaikki tärkeät tiedostojen tiedot yhdellä silmäyksellä myös heikossa valaistuksessa.

 • Pakkaamaton PCM-stereotallennus tarjoaa CD-tasoisen äänenlaadun

  Valittavissa on useita tallennustiloja: pakkaamaton CD-tasoinen PCM-stereotallennus, kaksi stereotilaa (SHQ ja HQ) tai kolme monotilaa (SP, LP ja SLP), joilla tallennusaika pitenee merkittävästi.

 • Järjestä tiedostot nopeasti ja helposti neljään kansioon

  Digitaalinen VoiceTracer-tallennin tukee enintään 99 tallennetta kussakin kansiossa, johon voit järjestää tiedostot nopeasti ja helposti.

 • Siirrä tallenteita ja tietoja nopealla USB 2.0 -yhteydellä

  2.0 USB -liitännän tiedonsiirtonopeuden ansiosta siirrät tallenteita tietokoneeseen jopa 40-kertaisella nopeudella verrattuna alkuperäiseen USB-standardiin.

 • Nauti MP3- ja WMA-tiedostojen toistosta

  Tallenna musiikkikokoelmasi ja Internetistä haetut kappaleet Digital Voice Traceriin. Se tukee WMA- ja MP3-musiikkitiedostomuotoja.

 • Erittäin suuri etukaiutin takaa selkeän toiston

  Suurissa kaiutinohjaimissa on enemmän tehoa luoda muhkea, täyteläinen äänimaailma.

 • Kevyt ja ergonominen

  Niin pieni ja kevyt, että tuskin huomaat, että se on mukana. Pudota taskuun tai laukkuun ja kuljeta mukana kaikkialle. Kestävän kotelon ja viehättävän, ergonomisen muotoilun ansiosta haluatkin pitää sen mukana.

 • USB-massamuisti takaa erinomaisen yhteensopivuuden

  USB-massamuistilaitteena Voice Tracer mahdollistaa tiedostojen kätevän tallentamisen, varmuuskopioinnin ja siirtämisen. Voice Tracer liitetään tietokoneeseen USB-yhteydellä, eikä erikoisohjelmistoja tarvitse asentaa. Voice Tracer näkyy automaattisesti siirrettävänä levynä, joten voit siirtää tiedostoja helposti vetämällä ja pudottamalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita