SpeechMike Premium

USB-sanelumikrofoni

  SpeechMike Premium

  USB-sanelumikrofoni

  Luokkansa paras tallennus

  SpeechMike Premium vie sanelun uudelle tasolle – ominaisuuksina studiolaatuisen tarkka kelluva mikrofoni, optimoidusti muotoiltu mikrofoniritilä, kiinteä kohinanvaimennussuodatin ja antimikrobinen pinta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Luokkansa paras tallennus

Tarkka mikrofoni

 • Hygieenistä työskentelyä antimikrobisella kotelolla ja painikkeilla

  SpeechMike Premium -laitteen kotelo ja painikkeet on tehty antimikrobisesta synteettisestä materiaalista. Antimikrobiset materiaalit suojaavat laitetta erilaisilta mikrobeilta, kuten bakteereilta (esim. pneumokokkibasillit ja MRSA:n kaltaiset multiresistentit mikrobit), viruksilta (esim. HIV, influenssa jne.), sieniltä (esim. Aspergillus niger -nuijahomesieni) tai leviltä. SpeechMike Premium -laitteen antimikrobinen vaikutus kestää ainakin viisi vuotta.

 • Viivakoodiskanneri suoraviivaiseen dokumentoitiin

  Liitä asiakas- tai potilastiedot tallennettuun tiedostoon helposti skannaamalla viivakoodi (vain SpeechMike Premium -viivakoodilaitteet). Skannatut tiedot liitetään automaattisesti sanelutiedostoon, ja näin dokumentointiprosessista tulee tehokkaampi. Kun kaikki tunnistetiedot lisätään tarkasti, turvallisuus lisääntyy ja kulut voivat pienentyä. SpeechMike Premium -laitteella on mahdollista skannata viivakoodeja jopa 60 cm:n etäisyydeltä, mikä on kaksi kertaa enemmän edeltävään malliin verrattuna.

 • Täydellinen käteensopivuus ergonomisella muotoilulla

  Sanelumikrofonin takaosa on yhtä tärkeä kuin sen etuosakin. Philips on muotoillut takaosan niin, että laite sopii täydellisesti käyttäjän käteen. Samalla painikkeiden painaminen epähuomiossa vähenee. Kotelon takaosan liipaisin ja komentopainike sijaitsevat juuri siellä, missä niiden kuuluukin olla. SpeechMike Premium on ergonomisin pöytäsanelulaite kautta aikojen.

 • Tarkkaa tallennusta irrotettava mikrofonilla

  Uuden SpeechMike Premium -laitteen mikrofonin voi irrottaa kotelostaan, jolloin pöytäsanelulaite tuottaa aina parhaan, kristallinkirkkaan tallennustuloksen. Kokonaan uudelleen suunniteltu mikrofoniteline takaa, etteivät taustaäänet, kosketukset, napsaukset tai ilmasta tai laitteen rakenteesta kantautuvat häiriöäänet tallennu. Tekniikka on tuttua studiomikrofoneista. Näin voidaan varmistaa, ettei yksikään äänen särö häiritse lopputulosta ja puheentunnistus onnistuu erinomaisesti.

 • Yksilöllinen työnkulku vapaasti määritettävillä painikkeilla

  Ohjauspaneelin alemmassa osassa on neljä toimintopainiketta, jotka voidaan vapaasti määrittää niin, että SpeechMike Premium vastaa käyttäjänsä ja minkä tahansa sovelluksen vaatimuksia. Tee töitä tavallasi − etu, jonka vain Philipsin SpeechMike tarjoaa.

 • Integroitu liiketunnistin mykistää mikrofonin, kun laitetta ei käytetä

  Kehityksen kärjessä olevassa Philipsin SpeechMike Premium -laitteessa on integroitu liiketunnistin, jonka ansiosta se on ensimmäinen paikallaan oleva sanelulaite, jota voidaan hallita kättä liikuttamalla. Laite havaitsee, milloin se asetetaan pöydälle, jolloin se mykistää mikrofonin. Kun laite nostetaan taas ylös, se poistaa mikrofonin mykistyksen. Tämä ominaisuus on hyödyllinen monissa tilanteissa, esimerkiksi kun käyttäjä saa puhelun tai joku tulee sisälle toimistoon. Lisäksi laitteeseen voidaan ohjelmoida tavallisia tapahtumia, esimerkiksi tallennuksen keskeyttäminen ja jatkaminen.

 • Täydellistä tallennuslaatua integroidulla suodattimella

  SpeechMike Premium -laitteen mikrofonialue on tehty monista erilaisista kerroksista, jolloin ääni kuulostaa aina mahdollisimman selkeältä ja alkuperäiseltä. Mikrofonikotelon ylä- ja alapuolelle on lisätty kangasta, joka suodattaa äänen säröt kuten poksahdukset ja sihinän. Näin tallenne on selkeä, vaikka mikrofoniin olisi saneltu hyvin läheltä.

 • Ensiluokkainen toisto suuremmalla kaiutinalueella

  Edeltävään malliin verrattuna SpeechMike Premium -laitteessa on kaksinkertainen kaiutinalue, minkä ansiosta tallenteiden toisto on selkeää ja terävää.

 • Sujuvaa käyttöä laserskannatulla, itsepuhdistuvalla ohjainpallolla

  SpeechMike Premium -laitteessa on sisäänrakennettuna tarkka, ruostumatonta terästä oleva ohjainpallo. Itsevoitelevat ja mekaanista kulutusta kestävät teflon-laakerit takaavat käytön sujuvuuden koko laitteen käyttöiän ajan. Laserskannerin ja itsepuhdistuvuuden ansiosta ohjainpallo on tarkempi ja kestävämpi kuin milloinkaan ennen. Sen lisäksi ohjainpallo voidaan jopa poistaa laitteesta, jos sitä joskus tarvitsee puhdistaa.

 • Metallinen mikrofoniritilä ja optimoitu rakenne

  Hyvin suunnitellun mikrofoniritilän ansiosta uuden SpeechMike Premium -laitteen kaltaisen huipputason mikrofonin parhaat ominaisuudet erottuvat entistä paremmin. Metallisen ritilän kuusikulmaiset aukot tarjoavat kolme kertaa enemmän vapaata pintaa edeltävään malliin verrattuna, mikä takaa kristallinkirkkaan tallennuksen.

 • Optimoitu ohjauspaneeli miellyttävään työskentelyyn

  Philips on luonut ergonomisten alueiden suunnittelun. Käyttäjät ovat testanneet SpeechMike Premium -laitetta ja todenneet sen sopivan parhaiten käteen. Sanelualue on suunniteltu niin, että peukaloa liikutetaan mahdollisimman vähän. Sanelussa tarvittavat painikkeet on sijoitettu laitteen keskelle paikkaan, joka on mahdollisimman hyvä peukalolle. Näin laitetta on mahdollisimman ergonomista käyttää. Harvemmin käytettävät toimintopainikkeet on sijoitettu selkeästi ylös ja alas. Kaikki painikkeet on järjestetty antamaan mahdollisimman paljon kosketuspalautetta.

 • Kiillotettu pinta vähentää kosketuksesta aiheutuvaa kohinaa

  SpeechMike Premium -laitteen kotelo on valmistettu korkealaatuisista polymeereistä. Kotelon pinta on kiillotettu, ja sen materiaalina on helmiäismäistä metalliainetta, joka antaa laitteelle laadukkaan, metallinkiiltoisen ulkonäön. Kotelo hylkii kosketuksesta aiheutuvaa kohinaa ja sormenjälkiä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita