LED Inspection lamps

RCH6 pienikokoinen otsa- ja taskulamppu

  LED Inspection lamps

  RCH6 pienikokoinen otsa- ja taskulamppu

  Näe paremmin, työskentele tehokkaammin

  Philipsin RCH6-LED-tarkastusvalo on suunniteltu kaikenlaisiin nopeisiin tarkastustöihin. Pienikokoisen ja monikäyttöisen valaisimen valovirta on 130 lumenia. Pakkaukseen sisältyy otsahihna, joten molemmat kädet jäävät tarvittaessa vapaiksi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Näe paremmin, työskentele tehokkaammin

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED Inspection lamps RCH6 pienikokoinen otsa- ja taskulamppu

Sopii sekä otsa- että taskulampuksi, 130 lumenin valo 2, 5 tunnin ajan, Uusi, edistyksellinen akku, Korkealaatuinen LED-valo LPL38X1 Etsi samanlaisia tuotteita

Näe paremmin, työskentele tehokkaammin

Pienikokoinen LED-otsa- ja -taskulamppu

 • 90° kääntyvä valo

  90° kääntyvä valo

  Valokeilan kulmaa ja suuntaa voidaan kääntää 90 astetta.

 • Mullistavan muotoilun ansiosta työvaloa voi käyttää sekä tasku- että otsalamppuna

  Ainutlaatuisesti muotoiltu RCH6-LED-työvalo sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sitä voi kuljettaa helposti taskussa tai käyttää kädet vapaiksi jättävänä otsalamppuna.

 • Työvalon takana on voimakas magneetti, ja otsahihna jättää kädet vapaiksi

  Uuden voimakkaan magneetin ansiosta työvalo voidaan kiinnittää mihin tahansa metallipintaan, jolloin molemmat kädet jäävät vapaiksi. Hihnan avulla LED-työvaloa voidaan käyttää myös otsalamppuna.

 • Valmiustilassa punainen Löydä minut -valo

  Innovatiivisen Löydä minut -toiminnon ansiosta työvalo löytyy helposti pimeässäkin. Kun työvalo on valmiustilassa, siinä palaa yksi punainen LED. Toiminto ei vaikuta akun käyttöaikaan.

 • Yksityiskohdat näkyviin luonnollisen pehmeällä valolla

  Philipsin ammattikäyttöön tarkoitetut työvalot ovat tehokkaita LED-valoja, joiden voimakas valkoinen valo ja kirkas laaja valokeila karkottavat pimeyden. Valkoinen 6 000 K:n valo tarjoaa kirkkaimman mahdollisen näkyvyyden, minkä lisäksi sen valossa työskentely pitää pirteänä ja on miellyttävää silmille.

 • Suurtehoisen Philipsin LED-valon valovirta on jopa 130 lumenia

  Philipsin tehokkaat valkoiset LED-polttimot tuottavat 130 lumenin valovirran, joten näet tarkasti pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Laaja valokeila: 90°

  Laaja 90 asteen valokeila valaisee suuretkin työtilat.

 • 5 kertaa pitempi akun kesto

  RCH6-mallissa käytetään edistynyttä akkutekniikkaa. Akku kestää 5 kertaa pitempään kuin perinteiset ladattavat akut. Akku voidaan ladata 1 500 kertaa yleisen 300 kerran sijaan. Tämä akku kestää yhtä pitkään kuin LED-työvalosi.

 • Uusi, edistyksellinen akku – pitkä käyttöaika, huippunopea lataus

  Ladattavassa RCH6-LED-tarkastusvalossa käytetään edistynyttä akkutekniikkaa, jonka ansiosta työvalon käyttöaika Eco-tilassa on jopa 4,5 tuntia ja akku latautuu alle tunnissa. Tämä LED-tarkastusvalo kestää pitkään ja on nopeasti käyttövalmis.

 • Kestää iskuja ja liuottimia – IK07 ja IP54

  RCH6-LED-työvalomme on pöly- ja vesitiivis, kestää kemiallisia liuottimia ja on kotelointiluokan IP54 mukainen. Iskunkestävyydeltään se vastaa luokkaa IK07.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita