MatchLine

3 moduulin LED-valaisin MDLS CRI väritarkistuksiin

  MatchLine

  3 moduulin LED-valaisin MDLS CRI väritarkistuksiin

  Värillä on väliä. Ammattilaistason työvalo.

  Pikaisia väritarkastuksia ja suuria maalaustöitä varten suunniteltu Philips MatchLine MDLS CRI on monipuolinen LED-työvalo. Kolme erillistä moduulia kääntyvät 360 astetta, ja niiden kirkas valkoinen valo takaa maalatessa värien tarkkuuden ja erinomaisen lopputuloksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Värillä on väliä. Ammattilaistason työvalo.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MatchLine 3 moduulin LED-valaisin MDLS CRI väritarkistuksiin

Täydellinen väripinta päivänvalossa, 360 asteen valo – 1 500 / 750 lm, Kestävä akku, Kestävä: IK07- ja IP54-luokiteltu LPL403MODX1 Etsi samanlaisia tuotteita

Värillä on väliä. Ammattilaistason työvalo.

3 moduulin monisuuntainen LED-valaisin automaalaamoihin

 • Saat värisävyt sointumaan yhteen päivävaloa vastaavan valon avulla

  Uusimmilla Lumiled-polttimoilla ja Luxeon SMD LED -tekniikalla varustettu Philips MatchLine MDLS CRI -valojärjestelmä tuottaa voimakkaan valkoisen valon. Valon värintoistoindeksi on erinomainen, ja sen 6 000 K:n värilämpötila vastaa päivänvaloa. MatchLine MDLS luo aurinkoista päivää vastaavat valo-olosuhteet, mikä helpottaa tarkkoja maalaus, kiillotus, puhdistus ja valmistelutöitä. Työvalo ei ainoastaan paranna työn tarkkuutta, vaan sen pehmeämpi valo vähentää myös silmien rasittumista.

 • Erinomainen värintoistoindeksi paljastaa todelliset värit

  Erinomainen värintoistoindeksi (CRI) helpottaa oikean värisävyn tunnistamista, sillä matala CRI-arvo saa tietyt värit näyttämään epäluonnollisilta. Parhaan värisävyjen vastaavuuden takaavat valot, joiden CRI-arvo on yli 90. Lumiled Luxeon LED -polttimoilla varustetun Philips MatchLine MDLS -valojärjestelmän CRI-arvo on 92. Näin tehokasta valoa käyttäessäsi voit olla varma, että värit näkyvät luonnollisina. Oikean värisävyn löytäminen on nopeaa jopa ilman spektrometriä. Päihitä kilpailijasi virheettömillä väreillä!

 • 360 asteen kokonaisvalaistus ei jätä yhtään kohtaa varjoon

  Pienetkin varjot voivat heikentää maalaustyön laatua. Kolmen erillisen valomoduulin avulla Philips MatchLine MDLS tuottaa 360 asteen valaistuksen eikä jätä yhtään kohtaa varjoon. Jokaisen moduulin 300 astetta kääntyvä pää takaa aina oikein suunnatun valon ja virheettömän lopputuloksen.

 • Korkealaatuinen LED-valaisin ja kaksi valotila-asetusta: 1 500 lm ja 750 lm

  Jokaisessa Philips MatchLine MDLS -valojärjestelmän moduulissa on kaksi valotila-asetusta. Tehotila tuottaa 500 lumenin valotehon ja sopii hyvin tarkkuutta vaativiin maalaustöihin. Tavallisempiin käyttötarkoituksiin sopii puolestaan akkua säästävä 250 lumenin normaalitila. Yhdistämällä kaikkien moduulien valotehon saat käyttöösi erittäin voimakkaan 1 500 lumenin valon.

 • Mattasuodatin vähentää häikäisyä ja silmien rasitusta

  Silmät väsyvät ja rasittuvat helposti, jos joutuu katsomaan heijastavaa pintaa liian pitkään voimakkaassa valossa. Philips MatchLine MDLS -valojärjestelmä on varustettu mattasuodattimella, joka suojelee silmiä häikäisyä ja heijastuksia vähentämällä. Voit työskennellä mukavasti pidempään!

 • Työskentele kädet vapaina ja hallitse helposti valon suuntaa

  Philips MatchLine MDLS:n valomoduulien 300 astetta kääntyvät päät mahdollistavat valon suunnan täydellisen hallinnan. Kestävien ripustuskoukkujen ja magneettien avulla voit ripustaa tai kiinnittää kunkin moduulin tarpeen mukaan kaikenlaisille pinnoille. Näin voit työskennellä helposti molemmat kädet vapaina ja säädettävää kirkasta valoa hyödyntäen.

 • Edistyksellinen ladattava akku kestää 5 kertaa pidempään

  Akun kestävyys on tärkeä kriteeri ladattavaa työkalua ostettaessa. Philips MatchLine MDLS käyttää edistyksellistä akkua, joka kestää viisi kertaa kauemmin kuin perinteiset ladattavat akut. Akku voidaan ladata 1 500 kertaa yleisen 300 kerran sijasta, mikä vastaa noin viittä vuotta jatkuvassa käyttössä – säästät siis merkittävästi varaosissa. On erittäin turhauttavaa, jos akku loppuu kesken työn. Valojärjestelmän akun lataaminen täyteen kestää alle kolme tuntia, minkä jälkeen sitä voi käyttää yhtäkestoisesti kuusi tuntia normaalitilassa. Laadukas valo on siis taattu suurimmaksi osaksi työpäivää.

 • Vankkatekoinen IK07- ja IP54-luokiteltu valo on iskunkestävä sekä pöly- ja vesitiivis

  MatchLine MDLS -valojärjestelmän vankka kotelo on kansainvälisen IK09-standardin mukainen ja kestää vaativimmissakin työolosuhteissa. Iskunkestävyys suojaa valoa kolhuilta, sillä työkalut lipeävät välillä jopa huolellisimpien työntekijöiden käsistä. MDLS-valojärjestelmä on ultraäänijuotettu ja moninkertaisesti tiivistetty, joten sen kotelo on erittäin vesi- ja pölytiivis kansainvälisen IP54-standardin mukaisesti.

 • Kestää kemikaaleja ja liuottimia

  Philips MatchLine MDLS:n laadukas ja loistavasti viimeistelty kotelo on myös vedenpitävä, joten se kestää hyvin liuottimia ja muita työssä käytettäviä kemikaaleja. Tämä työkalu on tehty kestämään maalaamojen haastavissa olosuhteissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita