Fidelio

Philips Fidelio

Kuulokkeet ja mikrofoni

  • KA

  Philips Fidelio

  Kuulokkeet ja mikrofoni

  Autenttinen äänentoisto, huolella viimeistelty

  Philips Fidelio M1MKII yhdistää luokkansa parhaan äänen ja käyttömukavuuden tyylikkääseen muotoiluun. Kevyt mutta kestävä rakenne ja huolellinen viimeistely takaavat tarkan äänentoiston ja hyvän äänieristyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Kuulokkeet ja mikrofoni

Erittäin tarkka ääni, Korvat peittävät, Muotoutuvat Deluxe-tyynyt, Kokoontaitettavat M1MKIIWT/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Autenttinen äänentoisto, huolella viimeistelty

 • HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-tasoinen ääni edustaa äänenlaadun parhaimmistoa ja toistaa alkuperäisen studiosuorituksen 16 bittistä 44,1 kHz:n CD-formaattia uskollisemmin. Tinkimättömän laadun vuoksi se on musiikinystävien paras valinta. Fidelio-kuulokkeet täyttävät HD-äänen laatumerkintään vaadittavat tiukat standardit. Fidelio-kuulokkeiden parempi korkeiden taajuuksien toisto saa musiikin kuulostamaan paremmalta kuuntelit sitä sitten HD-kokoelmastasi tai perinteisemmästä lähteestä.

 • Optimoidut 40 mm:n neodyymielementit autenttiseen äänentoistoon

  Optimoidut 40 mm:n neodyymielementit autenttiseen äänentoistoon

  Jokainen kaiutinelementti valitaan, viritetään ja testataan tarkasti ennen pariliitosta tasapainoisen ja luonnollisen äänen varmistamiseksi. 40 mm:n elementtien tehokkaat neodyymimagneetit tuottavat erittäin tarkan äänen laajalla dynaamisella alueella ja toistavat pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Akustisesti eristetty rakenne ei päästä äänen yksityiskohtia karkuun

  Akustisesti eristetty rakenne ei päästä äänen yksityiskohtia karkuun

  Fidelio-kuulokkeiden akustinen eristys on erityisvalmisteinen nauhalukko, joka on asennettu sisäkammioon estämään äänen tarpeettoman karkaamisen ja säilyttämään äänen yksityiskohdat. Upean korostetun bassotoiston lisäksi voit uppoutua musiikin yksityiskohtiin ilman ympäristön häiriöitä.

 • Bassorefleksijärjestelmällä selkeä, dynaaminen ja tasapainoinen basso

  Bassorefleksijärjestelmällä selkeä, dynaaminen ja tasapainoinen basso

  Kuulokkeiden akustisessa suljetussa kotelossa on bassorefleksijärjestelmä: korvakuvuissa on strategisesti asetellut kanavat, jotka säätävät sisäkammion ilmanpainetta ja luovat kalvolle hallitun ympäristön optimaalisen akustisen vasteen tuottamiseksi. Yhdessä akustisen eristyksen kanssa se toistaa äänen luonnolliset yksityiskohdat ja tarkan, dynaamisen basson tinkimättä äänen selkeydestä.

 • Muotoutuvat Deluxe-tyynyt istuvat ergonomisesti

  Muotoutuvat Deluxe-tyynyt istuvat ergonomisesti

  Fidelio-kuulokkeiden materiaalit on valittu huolellisesti, jotta kuulokkeet olisivat mukavat pitkään ja äänentoisto tehostuisi. Muotoutuvat, hengittävät Deluxe-korvatyynyt on suunniteltu takamaan ergonomisen käyttömukavuuden. Korvatyyny mukautuu täydellisesti korvasi muotoon, eikä se päästä bassoääniä karkuun tai ympäristön ääniä sisään. Tämän ominaisuuden tuo ulompi tyyny, jonka tasapainoinen yhdistelmä kangasta ja keinonahkaa vähentää painetta ja lämmön tunnetta korvan pinnalla – ja kuulokkeet tuntuvat ja kuulostavat upealta.

 • Tekomokkapussi suojaa kuulokkeita tyylikkäästi

  Tekomokkapussi suojaa kuulokkeita tyylikkäästi
 • Alumiini ja nahka näyttävät ja tuntuvat ensiluokkaiselta

  Alumiini ja nahka näyttävät ja tuntuvat ensiluokkaiselta
 • Kaksikerroksiset korvakuvut on suunniteltu tarkkaan äänentoistoon

  Philips Fidelio M1MKII:n kaksikerroksiset korvakuvut on suunniteltu vähentämään resonanssia ja vaimentamaan värinää, jotta kuulet tarkan ja puhtaan äänen jokaisen yksityiskohdan. Tukeva, monikerroksinen rakenne varmistaa kestävyyden ja käyttömukavuuden, ja sen ansiosta M1MKII onkin ihanteellinen kumppani musiikin kuunteluun.

 • Kevyt puhekela kirkastaa ja laajentaa äänikenttää

  Fidelio M1MKII:ssa on edeltäjiään kevyempi puhekela, mikä parantaa matalien taajuuksien selkeyttä ja laajentaa korkeita taajuuksia. Tuloksena on tarkka, tilava kokonaisäänentoisto.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita