Mikrohifijärjestelmä

  Mikrohifijärjestelmä

  Unelma on totta – Streamium.

  Streamium MC-i200 on Internet-viihteen terävintä kärkeä. Se on maailman ensimmäinen mikrosarja, jossa on laajakaistainen Internet-yhteys useiden online-musiikkipalveluiden käyttöä varten. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Unelma on totta – Streamium.

 • Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  wOOx-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Pidä Streamium-mikrojärjestelmäsi ajan tasalla

  Pidä MCi250-järjestelmäsi ajan tasalla. Voit ladata uusia upeita palveluja ja ominaisuuksia sisältävät ohjelmistopäivitykset Internetistä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita