Langaton mikrohifijärjestelmä

  Langaton mikrohifijärjestelmä

  Vapauta musiikkisi

  Kuuntele musiikkia omalla tavallasi - äänentoisto on puhdasta ja tehokasta! 160 Gt:n MCi500H -soittimella toistat musiikkia kiintolevyltä, siirrät musiikkia tietokoneesta, liität USB-laitteita ja kuuntelet Internet-radiota. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Langaton mikrohifijärjestelmä

160 Gt:n / 2000 CD:n, Ilmainen Internet-radio, 2 x 50 W MCI500H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vapauta musiikkisi

Kaikki musiikkisi yhdessä järjestelmässä - langattomasti

 • Aakkosnumeerinen haku kaukosäätimellä

  Aakkosnumeerinen haku kaukosäätimellä

  Kaukosäätimen näppäimistön aakkosnumeerisella hakutoiminnolla löydät suosikkiesiintyjät, -kappaleet ja -albumit nopeasti. Paina vain kaukosäätimen Search-hakupainiketta ja kirjoita haettavan esiintyjän, kappaleen tai albumin nimen ensimmäiset kirjaimet tai numerot. Toiminto näyttää hakua lähinnä vastaavan kohteen. Enää ei aikaa kulu kokonaisen kokoelman tai soittolistan selaamiseen.

 • Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Täytä kotisi huoneet musiikilla. Ei kaapeleita, ei huolia eikä kiistoja musiikkivalinnoista muiden perheenjäsenten kanssa. Voit tallentaa ja toistaa musiikkia langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen ja lisäksi suoratoistaa yhden raidan - tai eri raitoja - jopa 5 Streamium-yksikköön kotonasi. Se on helppoa esimerkiksi Oma huone, Oma musiikki- ja Musiikin lähetys -toiminnolla. Vapauta musiikki ja nauti siitä kaikkialla kotona.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  Digitaalisella D-luokan vahvistimella ja 2 x 50 W RMS-musiikkiteholla täytät huoneen musiikilla. Vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on pieni, mutta tehokas vahvistin.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • 160 Gt:n kiintolevylle mahtuu jopa 2 000 CD:tä

  160 Gt:n kiintolevylle mahtuu jopa 2 000 CD:tä

  160 Gt:n kiintolevyllä on runsaasti tilaa digitaalisten musiikkitiedostojen tallentamiseen. Siihen mahtuu helposti jopa 2 000 CD-levyä. Tilan säästö, älykäs musiikkikokoelman hallinta ja helppo käyttö samassa paketissa.

 • Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium Internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman tietokonetta.

 • Selaa kokoelmaa albumin, artistin, tyylin tai kappaleiden mukaan

  Lataa musiikkikokoelmasi langattoman Streamium-mikro-Hi-Fi-järjestelmän sisäiselle kiintolevylle tai tietokoneelle ja nauti musiikista milloin tahansa. Järjestelmä käyttää musiikkisisältöä Windows Media Playerillä (WMP) sisäisen UPnP-palvelimen avulla. Voit selata järjestelmällä musiikkikokoelmaa helposti albumin, artistin, tyylin tai kappaleiden mukaan.

 • Hi-Fi-diskanttikalotit ja 13,3 cm (5,25") bassokaiuttimet

  Langattomassa Streamium-mikro-Hi-Fi-järjestelmässä on laadukkaat Hi-Fi-muuntimet. Pehmeä 1 tuuman diskanttikalotti on valmistettu aidosta silkistä. Se toistaa musiikin jokaisen yksityiskohdan ja vivahteen ilman, että ääni kuulostaa kovalta tai pistävältä. Ylivertainen 5,25" keskialueen bassokaiutin sisältää optimoidun paperikartion, joka on sekä kevyt että jäykkä, joten kaiutin on tarkka ja säilyttää erittäin tasaisen taajuusvasteen 4 kHz:iin asti. Yhdistelmä tuottaa äänen, joka kuulostaa erittäin luonnolliselta ja selkeältä, mutta jossa basso on silti voimakas ja dynaaminen.

 • Vedä ja pudota musiikkia tietokoneesta

  Philipsin WADM (Wireless Audio Device Management) -ohjelmistolla (vakiovaruste) voit kopioida tietokoneeseen tallennetun musiikkikokoelman Streamium-keskuksen kiintolevylle vetämällä ja pudottamalla. Voit nauttia musiikkikokoelmastasi käynnistämättä tietokonetta.

 • Toista ja kopioi CD-levyjä Gracenoten automaattisten kappaletietojen avulla

  Kun asetat CD-levyn langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen, Gracenote?-online-tietokanta hakee automaattisesti albumin, artistin ja kappaleen tiedot. Gracenote? on musiikintunnistustekniikan ja siihen liittyvän sisällöntoimituksen standardi. Kappaleiden tietoja ei tarvitse kirjoittaa itse. Gracenote? helpottaa musiikin järjestämistä artistin, albumin, tyylin ja kappaleen nimen mukaan. CD-levyn toiston aikana Streamium muuntaa musiikin MP3-muotoon ja tallentaa sen kiinteälle kiintolevylle.

 • Liitä ja toista suoraan USB Flash -asemasta

  Kun valitset Streamiumin USB Direct -tilan, voit toistaa musiikkia kannettavasta USB-musiikkisoittimesta Streamium-keskuksen tai -aseman kautta. USB Direct mahdollistaa MP3-, AAC- ja WMA-musiikkitiedostojen toistamisen USB-laitteesta. Voit nauttia kannettavasta musiikista kotonasi äänenlaadun kärsimättä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita