Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä

  Streamium

  Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä

  Koe live-esityksen tunteet

  Philips MCI900/12 Streamium -Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä ja SoundSphere-kaiuttimet toistavat äänen niin luonnollisena, että esiintyjät tuntuvat olevan samassa huoneessa. Helppokäyttöisessä laitteessa on 160 Gt:n kiintolevy, Internet-radio ja värinäyttö.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä

Koe live-esityksen tunteet

Hulluna ääneen

 • SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  Nauti musiikin lumosta, kun SoundSphere toistaa kaikki äänet esittäjän haluamalla tavalla. SoundSphere toistaa äänet selkeästi ja luonnollisesti ja antaa syvän, laajan vaikutelman. Tuloksena on tarkka äänentoisto, ja tunnet kuin esittäjät olisivat suoraan edessäsi. SoundSphere-kaiuttimien diskanttikaiutin riippuu kaiutinkotelon yläpuolella. Siten se toistaa ääntä tavallista selkeämmin ja kaikkiin suuntiin. Tarkka äänen sekoitussuunnittelu ja bassokaiuttimen huolellinen sijoittelu suhteessa diskanttikaiuttimeen vähentävät häiriöitä ja takaavat luonnollisen äänen.

 • Alumiinikaiuttimien optimaalinen jäykkyys takaa autenttisen äänentoiston

  Alumiinikaiuttimien optimaalinen jäykkyys takaa autenttisen äänentoiston

  Anna luonnon tehdä parhaansa. Luonnolliset materiaalit ovat osoittautuneet ylivertaisiksi äänentoistolaitteissa. Alumiinista valmistetut kaiuttimet ovat jäykkiä ja muodostavat ihanteellisen kotelon, joka estää luontaisesti tärinää, optimoi ääniaaltojen leviämisen ja tarjoaa autenttisen äänentoiston. Kaiuttimet näyttävät hyvältä, ja tuloksena on toisto, joka on uskollinen alkuperäistallenteelle.

 • FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium Internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman tietokonetta.

 • 160 Gt:n kiintolevylle mahtuu jopa 2 000 albumia

  160 Gt:n kiintolevylle mahtuu jopa 2 000 albumia

  Philipsin äänentoistojärjestelmän 160 Gt:n kiintolevyllä on runsaasti tilaa digitaalisten musiikkitiedostojen (PC/MAC) tallentamiseen. Siihen mahtuu helposti jopa 2 000 albumia. Tilan säästö, älykäs musiikkikokoelman hallinta ja helppo käyttö samassa paketissa.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  Digitaalisella D-luokan vahvistimella ja 2 x 50 W RMS-musiikkiteholla täytät huoneen musiikilla. Vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on pieni, mutta tehokas vahvistin.

 • Suoratoista tai siirrä musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-tietokoneesta

  Suoratoista tai siirrä musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-tietokoneesta

  Nyt voit suoratoistaa musiikkia PC-/MAC-tietokoneesta Philips-äänentoistolaitteeseen – ilman hankalia kaapeleita. Jaa suosikkikappaleitasi toisten kanssa bileissä tai nauti niistä mukavasti kotonasi. Lisäksi voit siirtää ja tallentaa musiikkia laitteen kiintolevylle ja kuunnella sitä milloin tahansa, vaikka PC-/MAC-tietokoneesi ei olisi käytettävissä. Voit tehdä samoin valokuville ja katsella niitä samalla, kun kuuntelet musiikkia. Langaton suoratoisto vapauttaa PC-/MAC-tietokoneesi aarteet.

 • Helppoa hallintaa LCD-värinäytössä

  Helppoa hallintaa LCD-värinäytössä

  Elävöitä kuuntelukokemusta LCD-värinäytön avulla ja hallitse musiikkitiedostoja helposti ja mukavasti. Albumien kansitaide näkyy näytössä, kun kuuntelet. Kappaleet näkyvät lajin, esittäjän tai albumin mukaan monirivisessä LCD-näytössä, mistä voit valita niitä helposti.

 • Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG

  Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG

  Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on suora digitaaliliitäntä, jonka avulla voi siirtää digitaalista HD-videokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Napster on saatavana vain Saksassa ja Iso-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita