Heritage Audio

Komponentti-hifi-järjestelmä

  Heritage Audio

  Komponentti-hifi-järjestelmä

  Hulluna ääneen

  Uppoudu ammattilaistasoiseen äänentoistoon uudella Philipsin komponenttirakenteisella hifijärjestelmällä, jossa on silkkinen diskanttikalotti. Tyylikkäät puiset kaiuttimet ja alumiinikuori parantavat äänen laatua, tarkkuutta ja hallittavuutta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 599,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Heritage Audio Komponentti-hifi-järjestelmä

Hi-Fi-putki, Silkkinen diskanttikalotti, 150 W MCM906/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Hulluna ääneen

Nauti lämpimästä hifi-äänestä

 • Huippuluokan hifijohtimet tekevät äänestä puhtaan ja luonnollisen

  Huippuluokan hifijohtimet tekevät äänestä puhtaan ja luonnollisen

  Kiinteiden hifijohtimien ansiosta voit nauttia äänenlaadusta, joka on tavallisesti mahdollinen vain ensiluokkaisilla äänijärjestelmillä. Analogisen putken tuottama ääni miellyttää ihmisen epälineaarista kuulojärjestelmää. Putken ääni vääristyy vain vähän ja on muita vaihtoehtoja suositumpi, koska se on puhdas, tarkka, pehmeä ja elävä.

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Diskanttikalotin silkkinen kalvo on merkittävästi parempi kuin tavallisissa diskanttikaloteissa käytetty kalvomateriaali. Kalvossa käytetyllä silkillä on paremmat ääntä vaimentavat ominaisuudet, eikä sen pehmeä materiaali päästä ääntä säröilemään. Tuloksena diskanttikalotissa syntyy pehmeä, lämmin ja laaja-alainen ääni.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Puiset kaiuttimet antavat luonnollisen äänen

  Puiset kaiuttimet antavat luonnollisen äänen

  Luonto tuottaa parasta. Yksi parhaimmista materiaaleista on puu, sillä sen akustiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen materiaalin äänentoistolaitteisiin ja soittimiin. Puun käyttämisellä pianojen ja viulujen kaltaisten soittimien valmistusaineena on hyvät syynsä - samasta syystä näiden kaiuttimien kotelot on valmistettu puusta. Nauti puisten kaiuttimien tarjoamasta rikkaasta ja realistisesta kuuntelukokemuksesta.

 • Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiininen painevalettu rakenne on kevyt ja kestävä. Korkeisiin lämpötiloihin suunniteltu kotelo kestää kovaakin kulutusta.

 • Korkeat ja matalat äänet kohdalleen basso- ja diskanttisäädöllä

  Basso ja diskantti ovat taajuuskorjaimen ominaisuuksia, jotka säätelevät matala- ja korkeataajuisten äänten tasoa. Basso säätelee musiikin matalien taajuuksien vahvuutta ja diskantti korkeiden taajuuksien vahvuutta. Ylä- ja alapainikkeilla kuuntelija voi painottaa korkeita ja matalia ääniä tai jättää basson ja diskantin alkuperäisten asetusten mukaan tasaisiksi. Basso- ja diskanttisäädöllä musiikin saa kuulostamaan juuri siltä kuin haluaa.

 • Basso- ja diskanttiäänien tehostus

  Äänimaisemassa ihmiskorva ei erota kovinkaan hyvin korkeita ja matalia taajuuksia erityisesti pienillä äänenvoimakkuuksilla. Tehostustoiminto vahvistaa basso- ja diskanttiääniä ja luo näin tasapainoisen ääniaistimuksen kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

 • Kokonaislähtöteho 150 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 150 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita