Mikrosarja

  Mikrosarja

  Hallitse MP3-musiikkia tietokoneeltasi langattomasti

  Muuta PC massiiviseksi MP3-jukeboksiksi Philipsin langattomalla MCW770-mikrosarjalla, jossa on PC-linkki. Voit nauttia musiikista missä tahansa kotonasi ja ohjata MCW770-sarjaan virtaavaa MP3-musiikkia PC:ltäsi – ilman johtoja!

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hallitse MP3-musiikkia tietokoneeltasi langattomasti

 • 50 tuntia MP3-musiikkia viideltä CD-levyltä

  50 tuntia MP3-musiikkia viideltä CD-levyltä

  MP3-pakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Yhdelle CD-levylle voi näin tallentaa jopa 10 tuntia musiikkia, joten 5-levyisellä CD-soittimella toistoaika on jopa 50 tuntia. Nopean ja helpon tiedostosiirron vuoksi MP3 onkin nykyään suosituin äänenpakkausformaatti.

 • Helppo selaus artistin, albumin tai soittolistan perusteella

  Helppo selaus artistin, albumin tai soittolistan perusteella
 • Mukana langaton USB-sovitin PC:tä varten

  Langattoman PC-linkin välityksellä tietokoneen ja Philips-äänentoistojärjestelmän välille voi muodostaa langattoman Wi-Fi™-yhteyden ilman vaivalloisia verkkomäärityksiä. Wi-Fi™ on johtava langaton verkkostandardi, jota kutsutaan myös IEEE802.11b-standardiksi. Käyttäjän tarvitsee vain asentaa mukana tuleva langattoman USB-sovittimen ohjain ja yhdistää langaton USB-sovitin tietokoneeseen. Tietokoneen MP3-musiikkia voi selata ja ohjata kätevästi äänentoistojärjestelmän ja kaukosäätimen painikkeilla. Voit toistaa tietokoneen MP3-äänitiedostoja Philips-äänentoistojärjestelmällä sijainnista riippumatta. Ja vieläpä ilman johtoja!

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

 • Kokonaisteho 2 500 W PMPO / 150 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 2 500 W PMPO / 150 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita