Network Music Player

  Wi-Fi b/g certified

  Network Music Player

  Vapauta musiikkisi

  Kun Philips Streamium network music player NP2500 on liitetty tietokoneeseen ja äänentoistojärjestelmään, voit soittaa tietokoneesta ja Internet-radiosta musiikkia langattomasti. Erinomaista FullSound-laatua! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Network Music Player

Ilmainen internet-radio, Värinäyttö NP2500/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vapauta musiikkisi

Soita musiikkia tietokoneesta ja Internetistä - langattomasti

 • Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium Internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman tietokonetta.

 • Langaton musiikin toisto tietokoneesta

  Langaton musiikin toisto tietokoneesta

  Vapauta musiikkikokoelmasi tietokoneesta ja toista musiikkia langattoman Streamium-musiikkiaseman kautta. UPnP-liitännän kautta voit siirtää musiikkia mihin tahansa Universal Plug & Play -yhteensopivaan laitteeseen. Sen avulla Streamium mahdollistaa tietokoneen musiikkikokoelman käyttämisen ja siitä hakemisen. Valitse Streamiumin kaukosäätimellä kappaleet, joita haluat soittaa. Samalla voit katsella kansikuvitusta LCD-värinäytössä. Kuuntele lempimusiikkiasi langattomasti ja vaivattomasti.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Aakkosnumeerinen haku nopeuttaa käyttöä

  Aakkosnumeerinen haku nopeuttaa käyttöä

  Kaukosäätimen näppäimistön aakkosnumeerisella hakutoiminnolla löydät suosikkiesiintyjät, -kappaleet ja -albumit nopeasti. Paina vain kaukosäätimen Search-hakupainiketta ja kirjoita haettavan esiintyjän, kappaleen tai albumin nimen ensimmäiset kirjaimet tai numerot. Toiminto näyttää hakua lähinnä vastaavan kohteen. Enää ei aikaa kulu kokonaisen kokoelman tai soittolistan selaamiseen.

 • Kaukosäädin ja suuri näyttö

  Kaukosäädin ja suuri näyttö

  Selaa musiikkikokoelmaasi nopeasti ja helposti. Suuressa 10,2 cm (4") LCD-näytössä näkyvät kuvakkeet ja zoomattava teksti. Kätevällä kaukosäätimellä selaat tuhansia kappaleita yhdessä vilahduksessa tai yksitellen muutamassa sekunnissa. Istu ja rentoudu kaukosäädin kädessäsi.

 • Digitaaliset liitännät

  Digitaaliset liitännät

  Streamium-verkkomusiikkisoittimen voi liittää valitsemaasi äänentoistolaitteeseen monella tavalla, esimerkiksi digitaalisen tai analogisen liitännän, kannettavien kaiuttimien ja jopa kuulokkeiden kautta.

 • Analogiset liitännät

  Analogiset liitännät

  Streamium-verkkomusiikkisoittimen voi liittää valitsemaasi äänentoistolaitteeseen monella tavalla. Käytetyin liitäntä Streamiumiin on analoginen liitäntä. Liitä laitteen mukana toimitetut punainen ja valkoinen äänikaapeli Streamiumiin ja äänentoistolaitteeseen. Voit nauttia musiikista myös liittämällä Streamiumiin kannettavat kaiuttimet tai kuulokkeet.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Liitä stereolaitteistoon tai kotiteatteriin

  Liitä stereolaitteistoon tai kotiteatteriin
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Joidenkin ominaisuuksien käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä
 • Kaikki palvelut eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita