Original-miniradio

  Original-miniradio

  Uusia trendejä Original-miniradiolla

  Philips Original on hauska retroradio. Sen bassorefleksikaiutinjärjestelmä tuottaa syvän ja voimakkaan basson. Suurella valaistulla säätönupilla löydät suosikkikanavasi nopeasti ja helposti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Original-miniradio

FM/MW, Äänitulo, 3 W OR2000M/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Uusia trendejä Original-miniradiolla

 • Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • Analoginen FM-/MW-radioviritys

  Analoginen FM-/MW-radioviritys
 • Nykyaikainen tulkinta tyylikkäästä Philetta-mallista

  Vuoden 1955 Original Radion inspiroima. Tämä miniradio jatkaa vuoden 1955 legendaarisen Philips-radion, Philetta BF 102 U:n tyylikkäitä elementtejä. Aikoinaan se ihastutti yleisöä yksinkertaisella muotoilullaan, mahtavalla äänellään ja kristallinkirkkaalla vastaanotollaan. Philipsillä on perinteikkäitä radioita aina vuodesta 1927 alkaen. Vuosikymmenten aikana monesta mallista on tullut klassikkoradio ja keräilyn kohde.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita