Soitin urheilullisille

  Soitin urheilullisille

  Suunniteltu liikkuvalle käyttäjälle

  Meneville ihmisille. 512 Mt:n PSA235-laite pakkaa 250 kappaletta pyöreään ja kestävään laitteeseen, jota on helppo käyttää. Nauti treenimusiikistasi 100-prosenttisen tarkalla toistolla. Lisää kappaleita SD-minikorttipaikan kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Suunniteltu liikkuvalle käyttäjälle

 • Nauti musiikista jopa 15 tuntia

  Nauti musiikista jopa 15 tuntia
 • Kiinteä puhuva sekuntikello

  Käynnistä kiinteä puhuva sekuntikello -toiminto kätevästi soittimen vasemmassa ylänurkassa sijaitsevalla painikkeella. Kuulet kuulokkeistasi, kun sekuntikello ilmoittaa kuluneen juoksuajan. Sinun ei tarvitse vilkaistakaan soitintasi. Puhuvaa sekuntikelloa voi käyttää sekä musiikin toiston aikana että silloin, kun et kuuntele musiikkia.

 • Intuitiivinen musiikin säätö sokkopainikkeella

  Nauti treenistä ja kuuntele samalla musiikkia käyttämällä vaivatonta sokkopainiketta. Sokkopainikkeella voit käyttää soittimen useita eri toimintoja kätevästi ja helposti samalla kun harrastat liikuntaa. Sokkopainike toimii nimensä veroisesti: painamalla painikkeen kohoumalla merkittyjä kohtia voit säätää musiikkia ja radiota haluamallasi tavalla.

 • Sisäänrakennettu Mini SD -lisämuistipaikka muistin laajentamiseksi

  Soittimen korttipaikkaan käyvät normaalit SD-flash-muistikortit, joilla voit laajentaa soittimesi muistia. Nauti lisämuistin antamasta joustonvarasta milloin vain ja missä vain.

 • SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit käydä soittolistan kappaleet läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kappaleeseen nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta hieman kovemmin.

 • PlaysForSure* (vain Windows XP:ssä)

  GoGear-laitetta on hauska ja helppo käyttää, koska se on PlaysForSure-ohjelman ansiosta yhteensopiva Windows Media Player 10 -soittimen ja Windows XP -käyttöjärjestelmän kanssa. Windows Media Playerin avulla digitaalisessa GoGear-soittimessa ja tietokoneella olevan musiikin hallinta ja automaattinen synkronointi käy todella kätevästi. Käytössäsi on myös valikoimaltaan markkinoiden laajin verkkokauppa, josta löydät paljon PlaysForSure-tuotteita. PlaysForSure-logo takaa, että kaikki ostamasi musiikki soi virheettömästi GoGear-soittimessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Mt = miljoona tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • PlaysForSure, Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita