ShoqBox

  Nauti täysillä

  Nauti kämmenen kokoisen ShoqBox MP3-soittimen kiinteiden XSL-tekniikkaa käyttävien kaiuttimien muhkeasta äänentoistosta. Voit kuunnella musiikkia jopa 500 kappaleen muistista matkoilla tai ystävien kanssa kotona. Anna musiikin soida! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti täysillä

MP3-soitin ja tehokkaat kaiuttimet

 • Kiinteillä kaiuttimilla mahtavaa ääntä XSL-akustiikan avulla

  Nauti ShoqBox-järjestelmän mahtavasta äänestä ja tehokkaasta bassosta XSL-akustiikan avulla. Vaikuttava ääni syntyy, kun kirkas ja iskevä diskantti sekä keskialueen äänet yhdistyvät elastisiin, tehokkaisiin bassoääniin. Kaiutinelementeissä käytetään huipputeknisiä materiaaleja, kuten titaanikartiota ja neodyymimagneettia, jotka tuottavat ääntä lähes kaksi kertaa tehokkaammin kuin samankokoiset perinteiset kaiuttimet. Kaiutinelementti, akustinen erikoisrakenne ja piirit on viritetty tarkasti niin, että pienestäkin äänentoistojärjestelmästä lähtee erittäin dynaaminen ääni ja ihanteellinen bassoteho.

 • Käytä minkä tahansa soittimen tai tietokoneen kannettavina kaiuttimina

  Haluatko nauttia pienikokoisten kaiuttimien dynaamisesta äänenlaadusta ja tehokkaasta bassoäänestä? Kannettavassa ShoqBox-järjestelmässä on pienikokoiset mutta tehokkaat kaiuttimet, jotka tuottavat tehokkaan bassoäänen. Liitä äänilähteen linjalähtökaapeli tai kuulokeportin kaapeli ShoqBox-järjestelmän linjatuloporttiin. Valitse tämän jälkeen linjatulotoiminto ShoqBox-järjestelmän päävalikosta. Nyt voit rauhassa nauttia tehokkaasta äänentoistosta.

 • PlaysForSure* (vain Windows XP:ssä)

  GoGear-laitetta on hauska ja helppo käyttää, koska se on PlaysForSure-ohjelman ansiosta yhteensopiva Windows Media Player 10 -soittimen ja Windows XP -käyttöjärjestelmän kanssa. Windows Media Playerin avulla digitaalisessa GoGear-soittimessa ja tietokoneella olevan musiikin hallinta ja automaattinen synkronointi käy todella kätevästi. Käytössäsi on myös valikoimaltaan markkinoiden laajin verkkokauppa, josta löydät paljon PlaysForSure-tuotteita. PlaysForSure-logo takaa, että kaikki ostamasi musiikki soi virheettömästi GoGear-soittimessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • PlaysForSure, Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita