Pronto

Verkon jatke

  Pronto

  Verkon jatke

  Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

  TSU9200 sopii täyteen NLoS-hallintaan huippuluotettavien digitaalisten radiotaajuuksien ansiosta. RFX9200-jatkeessa on osoitettavat infrapunaportit. Tyylikkään laitteen voi sijoittaa seinälle tai kaapin päälle.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

 • Tehokkaammat yhteydet: osoitettava infrapunaportit

  Osoitettavat infrapunaportit mahdollistavat samankaltaisten laitteiden itsenäisen ohjaamisen (samalla jatkeella). Tällainen tilanne on yleensä silloin, kun useat sovittimet jakavat sisältöä ympäri taloa. Jokaiselle laitteelle on määritetty oma infrapunaportti. Laite vastaanottaa vain ne infrapunakoodit, jotka on tarkoitettu sille. Ilman osoitettavia infrapunaportteja jokainen laite vastaanottaa kaikki lähetetyt infrapunakoodit.

 • Ainutlaatuinen Pronto-protokolla tarjoaa luokkansa parhaan ohjauksen

  Pronto-järjestelmä käyttää WiFi-vakioyhteyttä, mutta lisäksi siinä on älykäs protokolla, joka takaa infrapunakoodien ja makrojen luotettavan ja oikea-aikaisen toteutuksen.

 • Älykäs palaute antaa tietoja järjestelmästä välittömästi

  Älykäs 2-suuntainen Pronto-protokolla säätelee käskyjä, jotka Pronto-ohjauspaneeli lähettää jatkeisiin. Jokainen jatke vahvistaa käskyt ja käyttäjä saa tiedon, jos käskyä ei pysty toteuttamaan.

 • Lähettää infrapunakoodeja 1 MHz:iin asti

  Tehokas infrapunapiiri pystyy lähettämään lähes kaikkia infrapunakoodeja. Monet kaukosäädinjärjestelmät käyttävät vain 125 kHz:n taajuutta, mutta Pronto-jatkeet voivat lähettää infrapunataajuuksia 1 MHz:iin asti.

 • Käyttövalmis itsenäinen tila mahdollistaa käytön aloittamisen heti

  Jatke on käyttövalmis, eikä vaadi erityisiä asetuksia. Jos halutaan käyttää salausta tai kiinteää IP:tä, sisäistä Web-selainta voi käyttää tietokoneen tai kannettavan tietokoneen avulla.

 • Pienikokoinen pöytäkotelo

  Pienikokoinen ja kevyt kotelo mahtuu minne vain, ja se on helppo piilottaa laitteiden taakse.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita