Smart All-in-One -näyttö

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c4afd_00/s221c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Smart All-in-One -näyttö

  Smart All-in-One

  Nauti uusista mahdollisuuksista Philipsin Android™-pohjaisen Smart All-in-One -näytön avulla. Suuri 21,5 tuuman näyttö sopii täydellisesti HD-videoiden ja musiikin suoratoistoon ja vie verkko-opiskelun ja internetin selauksen uudelle tasolle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Smart All-in-One -näyttö

Android, 22 (halkaisija 21, 5'' / 54, 6 cm) S221C4AFD/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Smart All-in-One

Maailma käden ulottuvilla!

 • 16:9 Widescreen Full HD -näyttö takaa parhaan katseluelämyksen

  16:9 Widescreen Full HD -näyttö takaa parhaan katseluelämyksen

  Smart All-in-One -laitteen 16:9 Full HD (tarkkuus 1920 x 1080) näyttö takaa mukaansatempaavan viihdekokemuksen. Sitä voi käyttää vielä vuosien ajan, koska se tukee 1080p-signaaleja kaikista lähteistä, kuten uusimmilta Blu-ray-levyiltä ja uusimmista HD-pelikonsoleista. Sen välkkymätön Progressive scan -kuva on eloisa, kirkas ja värikäs.

 • Erinomainen stereoääni multimediaa varten

  Erinomainen stereoääni multimediaa varten

  Uppoudu musiikkiin laadukkaiden sisäisten stereokaiuttimien ansiosta.

 • SmartStand on säädettävissä yhdellä kosketuksella

  SmartStand on säädettävissä yhdellä kosketuksella

  Philips Smart All-in-One -näytössä on SmartStand ja sen voi kallistaa jyrkästi taaksepäin yhdellä kosketuksella, joten sitä voi käyttää monenlaisissa ergonomisissa asennoissa. Sen kallistusasento on hiukan alle 60 astetta, mikä takaa mukavan käyttöasennon esimerkiksi kirjoitettaessa. Sitä voi toki käyttää myös istuen esimerkiksi työntekoon.

 • Suuri optinen monikosketusnäyttö helppoon selailuun

  Nauti uusista mahdollisuuksista Philipsin Android-pohjaisen Smart All-in-One -näytön avulla. Edistyksellisen optisen monikosketustekniikan ansiosta voit muokata sisältöä nipistämällä, zoomaamalla, kiertämällä, sipaisemalla tai vierittämällä. Voit nauttia reilun kokoisesta näytöstä ja unohtaa pienestä ruudusta tihrustamisen. Sanomalehtien ja e-kirjojen lukeminen on helppoa suuren fontin ja hyvien kuvaominaisuuksien ansiosta. Suuressa kosketusnäytössä lapset voivat helposti opetella aakkosia, maalata sähköisesti ja tutustua interaktiivisiin opettavaisiin sovelluksiin.

 • Lataukset Google Play™ Store -kaupasta

  Nauti Google Play™ Store -kaupan kätevistä sovelluksista. Voit siirtyä yhdellä sovelluskuvakkeen kosketuksella kauppaan Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden kautta. Voit ladata ja asentaa kaupasta esimerkiksi viihde-, peli-, apuohjelma-, toimisto-, valokuva-, video-, uutis- ja yhteisösovelluksia. Selkeässä, helppokäyttöisessä käyttöliittymässä voit lajitella kohteita luokituksen, luokan tai suosituimmuuden mukaan.

 • Web-kameran ja mikrofonin avulla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin

  Integroidulla huippulaadukkaalla web-kameralla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin. Herkkä mikrofoni takaa, että äänesi kuuluu selkeästi. Kuulet ystäviesi ja perheesi äänet laitteen stereokaiuttimista, tai voit liittää kuulokkeet yksityisiä puheluita varten. Kaikki on valmiina, kameraa tai mikrofonia ei tarvitse asentaa erikseen.

 • Lisää tallennustilaa SDHC-tallennuksella

  Lisää tilaa kasvavalle kirjastollesi. Voit lisätä tallennuskapasiteettia liittämällä sisäiseen laajennuspaikkaan ulkoisen SDHC-kortin tai USB-muistitikun.

 • 2-porttinen USB-keskitin helppoon liittämiseen

  USB-keskitin mahdollistaa USB-muistilaitteiden, kameroiden, kannettavien kiintolevyjen, web-kameroiden, PDA-laitteiden, tulostimien ja monien muiden USB-liitännällä varustettujen plug and play -multimedialaitteiden liittämisen. USB 2.0 -signaali kulkee tietokoneeseen näytössä olevan USB 2.0 -keskittimen kautta. Huomaa, että useisiin laitteisiin, esimerkiksi kameroihin ja kiintolevyihin on kytkettävä erikseen virta, koska ne vaativat enemmän virtaa kuin näytön USB-keskittimen kautta kulkee.

 • Nopea Internet-käyttö Wi-Fi- tai Ethernet-portin kautta

  CDMA eli koodijakokanavointi on digitaalinen matkapuhelinverkoissa käytetty järjestelmä, jossa käyttäjät voidaan tunnistaa ainutkertaisten koodien avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Edellyttää ulkoista näppäimistöä ja hiirtä Androidiin (ei sisälly toimitukseen)
 • Ulkoinen kiintolevy saattaa edellyttää lisävirtalähdettä.
 • Google ja Android ovat Google, Inc:n tavaramerkkejä. Mainitut yritysten nimet ja tavaramerkit ovat vastaavien yritysten omaisuutta
 • Tämä Philips-näyttö on MHL-hyväksytty. Mikäli MHL-laitteesi ei muodosta yhteyttä tai toimi oikein, tarkista MHL-laitteesi usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys jälleenmyyjään saadaksesi ohjeita. Laitteesi valmistajan käytännöt saattavat edellyttää tuotekohtaisen MHL-kaapelin tai -sovittimen ostamista, jotta laite toimii.
 • Vaatii MHL-sertifioidun mobiililaitteen ja MHL-kaapelin (myydään erikseen). Varmista yhteensopivuus MHL-laitteen myyjältä.
 • Valmiustila/virransäästötila ei ole käytettävissä MHL-latauksen aikana

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita