Fidelio

Philips Fidelio

Kuulokkeet ja mikrofoni

  Philips Fidelio

  Kuulokkeet ja mikrofoni

  Autenttinen äänentoisto, ensiluokkainen laatu

  Philips Fidelio S2 -kuulokkeet on huolellisesti suunniteltu toistamaan ääni luonnollisena ja tasapainoisena, jotta artistin kaikki yksityiskohdat pääsevät esiin. Uskomaton ääni kevyessä mutta kestävässä muotoilussa tarjoaa miellyttävän elämyksen kaikkialla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Kuulokkeet ja mikrofoni

Erittäin tarkka ääni, Nappikuuloke, Erittäin pehmeät silikonityynyt, Litteä kaapeli S2KB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Autenttinen äänentoisto, ensiluokkainen laatu

Missä vain

 • Tehokkaat 13,5 mm:n neodyymielementit takaavat erinomaisen äänenlaadun

  Tehokkaat 13,5 mm:n neodyymielementit takaavat erinomaisen äänenlaadun

  Jokainen kaiutinelementti valitaan, viritetään ja testataan tarkasti ennen pariliitosta tasapainoisen ja luonnollisen äänen varmistamiseksi. Kaiuttimien 13,5 mm:n neodyymikaiutinelementit tuottavat syvän basson, puhtaat keskialueen äänet ja hienostuneet korkeat äänet.

 • Laadukas metallirunko vähentää värinää ja resonanssia

  Laadukas metallirunko vähentää värinää ja resonanssia

  Korkealaatuinen metallirunko vähentää resonanssia ja värinää. Äänentoisto säilyy tarkkana ja yksityiskohtaisena.

 • Huolellinen valinta, viritys ja testaus takaa toimivan kaiutinparin

  Huolellinen valinta, viritys ja testaus takaa toimivan kaiutinparin

  Jokainen kaiutinelementti valitaan huolella, viritetään tarkasti ja testataan ennen niiden yhdistämisestä stereokaiuttimiksi, jotka tuottavat syvän basson, puhtaat keskialueen äänet ja hienostuneet korkeat äänet.

 • Ergonomisesti suunniteltuja kuulokkeita on mukava käyttää

  Ergonomisesti suunniteltuja kuulokkeita on mukava käyttää

  Fidelio S2 -kuulokkeet on suunniteltu ergonomisesti, joten ne sopivat täydellisesti korviisi ja ovat mukavia käyttää. Kevyt kupariseosrakenne ja ensiluokkaiset materiaalit varmistavat pitkäkestoisen käyttömukavuuden, joten voit keskittyä nauttimaan musiikista.

 • Johdossa olevan säätimen ja mikrofonin avulla voit hallita musiikkia ja puheluita

  Johdossa olevan säätimen ja mikrofonin avulla voit hallita musiikkia ja puheluita

  Fidelio S2 -nappikuulokkeiden johdossa olevan säätimen ja mikrofonin avulla voit hallita musiikin toistoa ja puheluita. Pidä musiikki lähelläsi – ystäviä unohtamatta.

 • Kerrostetut liikkeentunnistuksen ohjaimet hienostuneisiin korkeisiin ääniin

  Kerrostetut liikkeentunnistuksen ohjaimet hienostuneisiin korkeisiin ääniin

  Layered Motion Control (LMC) -elementeissä on monikerroksinen polymeerikalvo, jonka sisällä on vaimennusgeeliä. Perinteiset yksikerroksiset elementit ovat jäykkiä korkeilla taajuuksilla ja tuottavat hallitsemattoman ja luonnottoman äänenvärin. Monikerroksisten LMC-elementtien joustava geeliosa sen sijaan vaimentaa ylimääräistä energiaa ja tuottaa siten pehmeämmän taajuusvasteen sekä tasapainoisen, luonnollisen ja hienostuneen äänen korkeilla taajuuksilla.

 • Kuulokkeiden kestävä johto ei sotkeennu

  Kuulokkeiden kestävä johto ei sotkeennu

  Fidelio-nappikuulokkeet on suunniteltu huolellisesti, jotta voit nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta. Kuulokkeiden innovatiivinen litteä johto ei sotkeennu, joten voit huoletta kuunnella musiikkia liikkeellä ollessasi. Fidelio – älykäs, tyylikäs ja helppokäyttöinen.

 • Erittäin pehmeää silikonia, viisi eri kokoa, mukava käyttää

  Erittäin pehmeää silikonia, viisi eri kokoa, mukava käyttää

  Fidelio S2 -nappikuulokkeiden mukana tulee viisi paria akustisesti eristettyjä silikonityynyjä, joista voit valita itsellesi mukavimmat.

 • Voit säilyttää nappikuulokkeita suojapussissa, kun et käytä niitä

  Voit säilyttää nappikuulokkeita suojapussissa, kun et käytä niitä

  Fidelio-nappikuulokkeiden mukana toimitetaan tyylikäs suojapussi, jossa kuulokkeita on kätevä ja turvallinen säilyttää, kun et käytä niitä.

 • Kupariseoksesta valmistettu ulkokotelo on kevyt mutta kestävä

  Kupariseoksesta valmistettu ulkokotelo on kevyt mutta kestävä
 • HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-tasoinen ääni edustaa äänenlaadun parhaimmistoa ja toistaa alkuperäisen studiosuorituksen 16 bittistä 44,1 kHz:n CD-formaattia uskollisemmin. Tinkimättömän laadun vuoksi se on musiikinystävien paras valinta. Fidelio-kuulokkeet täyttävät HD-äänen laatumerkintään vaadittavat tiukat standardit. Fidelio-kuulokkeiden parempi korkeiden taajuuksien toisto saa musiikin kuulostamaan paremmalta kuuntelit sitä sitten HD-kokoelmastasi tai perinteisemmästä lähteestä.

 • Naarmuuntumaton mattapinnoite

  Ergonomisesti muotoiltu korvakupu on suojattu mattapinnoitteella, joka näyttää ja tuntuu ensiluokkaiselta ja myös suojaa naarmuilta ja muilta vaaroilta. Suojapinnoite helpottaa kuulokkeiden puhdistusta ja mukana kuljettamista, sillä pelkkä pyyhkiminen saa kuulokkeet näyttämään jälleen upouusilta.

 • Comply™-korvatyynyt ovat mukavia käyttää ja vaimentavat taustaäänet tehokkaasti

  Tuotteen mukana toimitetaan mukavat Comply®-korvatyynyt, joista on saatavilla 2 vapaavalintaista mallia. Siro S-sarjan tyyny pysyy hyvin paikallaan ja se on mukava koko päivän kestävässä käytössä. T-sarjan tyyny taas takaa erinomaisen äänieristyksen, jotta voit unohtaa muun maailman ja nauttia musiikista.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita