MP3-soitin

  MP3-soitin

  Lisää musiikkia, erinomainen ääni

  Kompaktin, kannettavan Philips GoGear SA018 MP3 -soittimen FullSound™-toiminto herättää MP3-musiikin eloon. Lisää musiikkivaihtoehtoja tarjoaa FM-radio… ja itse laitteen pintamateriaali on tyylikäs ja saumaton ruostumaton teräs. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lisää musiikkia, erinomainen ääni

FullSound™ ja FM-radio

 • Suora USB-lataus tietokoneesta

  Suora USB-lataus tietokoneesta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Voit kopioida musiikkikokoelmasi helposti ja nopeasti tietokoneesta GoGear-soittimeen. Liitä GoGear-soitin tietokoneeseen ja valitse Windowsin® Resurssienhallinnassa kappaleet tai kansiot, jotka haluat kopioida soittimeen. Vedä sitten valitut kohteet GoGear-soittimen musiikkikansioon. Erittäin helppoa! Et tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Pieni ja tyylikäs - kuin koru

  Pieni ja tyylikäs - kuin koru

  GoGear LUXE -soittimen tyylikkään muotoilun ja pidikkeen ansiosta sitä voi käyttää asusteena kiinnitettynä vaikka käsilaukkuun tai vaatteisiin. Sinun ei tarvitse enää penkoa MP3-soitinta laukun uumenista. Voit nauttia musiikista tyylikkäänä ja muodikkaana missä vain.

 • Pidike helpottaa käyttöä

  Pidike helpottaa käyttöä
 • Harjattua ruostumatonta terästä – kestävä ja tyylikäs

  Harjattua ruostumatonta terästä – kestävä ja tyylikäs
 • Satunnaistoisto tarjoaa aina uusia yllättäviä kuunteluelämyksiä

  Satunnaistoistotoiminnolla vältät pitkästymisen jatkuvasti samassa järjestyksessä toistettavaan musiikkiin. Kun olet ladannut suosikkikappaleesi GoGear-soittimeen omasta musiikkikirjastostasi, sinun tarvitsee vain painaa satunnaistoistopainiketta ja kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Koe erilainen musiikkinautinto joka kerta, kun käynnistät GoGear-soittimen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita