MP3-soitin

  MP3-soitin

  Kuuntele musiikkia myös liikkeellä ollessasi

  Erittäin pienikokoinen ja vaatteisiin kiinnitettävä Philips GoGear SA018 MP3-soitin on varustettu FullSound™-ominaisuudella, joka herättää MP3-musiikin eloon. Laitteen pintamateriaali on tyylikäs ja saumaton ruostumaton teräs. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kuuntele musiikkia myös liikkeellä ollessasi

ja FullSound™

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Pieni ja tyylikäs - kuin koru

  Pieni ja tyylikäs - kuin koru

  GoGear LUXE -soittimen tyylikkään muotoilun ja pidikkeen ansiosta sitä voi käyttää asusteena kiinnitettynä vaikka käsilaukkuun tai vaatteisiin. Sinun ei tarvitse enää penkoa MP3-soitinta laukun uumenista. Voit nauttia musiikista tyylikkäänä ja muodikkaana missä vain.

 • Nopea lataus 90 minuutin toistoon vain 5 minuutissa

  Nopea lataus 90 minuutin toistoon vain 5 minuutissa

  Joskus tarvitset GoGear-soitintasi vain työmatkasi aikana tai mennessäsi pienelle lenkille – mutta valitettavasti unohdit ladata sen. Nopean latauksen ansiosta voit sanoa hyvästit turhautumiselle ja tylsän hiljaisille matkoille. Philipsin älykkään ja kätevän ratkaisun ansiosta riittää kun liität GoGear-soittimesi tietokoneeseen tai USB-laturiin vain 5 minuutiksi ja vastineeksi saat huikeat 90 minuuttia äänentoistoa. Nopea lataus perustuu litiumioniakun varauksen nostamiseen tavallista nopeammin. Näin soitin on käyttövalmis hetkessä ja musiikki voi soida taas. 

 • Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Voit kopioida musiikkikokoelmasi helposti ja nopeasti tietokoneesta GoGear-soittimeen. Liitä GoGear-soitin tietokoneeseen ja valitse Windowsin® Resurssienhallinnassa kappaleet tai kansiot, jotka haluat kopioida soittimeen. Vedä sitten valitut kohteet GoGear-soittimen musiikkikansioon. Erittäin helppoa! Et tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja.

 • Suora USB-lataus tietokoneesta

  Suora USB-lataus tietokoneesta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Pidike helpottaa käyttöä

  Pidike helpottaa käyttöä
 • Harjattua ruostumatonta terästä – kestävä ja tyylikäs

  Harjattua ruostumatonta terästä – kestävä ja tyylikäs
 • Satunnaistoisto tarjoaa aina uusia yllättäviä kuunteluelämyksiä

  Satunnaistoistotoiminnolla vältät pitkästymisen jatkuvasti samassa järjestyksessä toistettavaan musiikkiin. Kun olet ladannut suosikkikappaleesi GoGear-soittimeen omasta musiikkikirjastostasi, sinun tarvitsee vain painaa satunnaistoistopainiketta ja kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Koe erilainen musiikkinautinto joka kerta, kun käynnistät GoGear-soittimen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita