MP3-videosoitin

  MP3-videosoitin

  Loistava äänenlaatu

  Inspiroidu Philips GoGear -MP3-videosoitin SA60:n ylittämättömästä äänentoistosta, jota korostavat FullSound ja elokuvien Surround-ääni. Katsele elokuvia sen 3,2 tuuman HVGA-näytöltä. Kosketusnäytöllä selaaminen on helppoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

ja FullSound sekä HD-videotoisto

 • Häviöttömän FLAC- ja APE-koodekin tuki tarkkaan äänentoistoon

  Häviöttömän FLAC- ja APE-koodekin tuki tarkkaan äänentoistoon

  Voit nauttia pakatusta digitaalisesta musiikista äänenlaadun kärsimättä. GoGear tukee FLAC- ja APE-muotoja, jotka on pakattu ilman tietojen poistamista. Alkuperäisen musiikkilähteen täyteläisyys ja selkeys säilyvät, ja voit nauttia niistä paikasta riippumatta. GoGearin mukana toimitetulla Philips Songbird -ohjelmistolla voit vetää ja pudottaa FLAC- tai APE-musiikkitiedostoja tietokoneen musiikkikirjastosta GoGeariin. Voit valita tuhansista kappaleista ja nauttia musiikin aitoudesta.

 • 3,2 tuuman HVGA-värinäyttö täydelliseen videonautintoon

  3,2 tuuman HVGA-värinäyttö täydelliseen videonautintoon

  GoGear-soittimen tyylikkäässä 8,1 cm (3,2") näytössä on QVGA-tarkkuuden ansiosta videolaatuinen selkeä ja elävä kuva. Suuren näytön värillisten valikkojen avulla voit selata mediatiedostoja ja nauttia multimediaelämyksestä matkoilla. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi

 • microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  Pieni on kaunista, kun kyseessä ovat kannettavat laitteet, mutta muistikapasiteetin kanssa on toisin. GoGear-soittimessa yhdistyvät molemmat, koska siihen voi asettaa microSD-muistikortin. MicroSD-kortti näkyy toisena siirrettävänä levynä, kun soitin liitetään tietokoneeseen tiedostonsiirtoa varten. Lataa haluamasi sisältö kortille ja aseta se soittimeen. Voit ostaa 32 Gt:n muistikortin, joka laajentaa GoGearin muistikapasiteettia, joten viihdettä riittää taatusti joka lähtöön.

 • FM-radio, jossa on 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa GoGear-laitteen musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Voit tallentaa jopa 30 radioasemaa ja kuunnella suosikkiohjelmiasi missä vain.

 • Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Philips tarjoaa rajoittamattomasti viihdettä. GoGEAR MP4 -videosoittimessa on pienikokoinen kiinteä akku, jossa riittää virtaa pitkään. Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia yhdellä latauksella. Liitä virtajohto ja soitin latautuu - mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa.

 • Kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Hallitse kannettavaa GoGear-soitinta kevyellä kosketuksella. Laitteen kosketusnäytöstä käytät helposti musiikkitoistotoimintoja, selaat video- ja musiikkikokoelmaasi ja valitset radiokanavia. Voit selata valikkoja ja kansioita suoraan soittimen näytöstä. Todella kätevää ja yksinkertaista.

 • Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni on edistynyttä äänitekniikkaa, joka analysoi suoraan elokuvan tai videon ääniraidan jokaisen äänilähteen ja luo uudelleen luonnollisen äänimaiseman, jonka äänielementit on paikannettu yksitellen ja tarkasti. Käsitellyt äänielementit ohjataan sitten suoraan kumpaankin kuulokkeeseen. Elokuvien Surround-ääni luo luonnollisen akustisen tilan ääniraidan sisällön mukaisesti. Tulos vie kuulijan suoraan toiminnan keskipisteeseen - kuten elokuvan äänisuunnittelijan tarkoitus olikin.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Tekstinlukija tekstitiedostojen tarkasteluun

  Tekstinlukija tekstitiedostojen tarkasteluun
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen toistoaika vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita