Flash Audio -soitin

  Flash Audio -soitin

  Ota mukaasi ja kanna ylpeänä

  Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia tien päällä 512 Mt:n* Philips SA1200:n avulla. Siirrä nopeasti musiikkia ja tietoa suoran USB 2.0 -yhteyden avulla. Nauti musiikista juuri omalla tavallasi taajuuskorjaimen neljän esiasetuksen avulla ja kuuntele koko päivä AAA-pariston avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ota mukaasi ja kanna ylpeänä

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Kätevästi kannettava Philips GoGear -soitin on valmis käyttöön. Kevyen ja kompaktin laitteen äänentoisto on vertaansa vailla. Viihdettä ei ole koskaan ollut näin helppo ottaa mukaan.

 • Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

 • USB-massamuistit datatiedostojen tallennukseen ja siirtämiseen

  USB-massamuistilaitteet ovat kätevä tapa tallentaa, varmuuskopioida ja siirtää tiedostoja. Nämä laitteet liitetään tietokoneen USB-porttiin, eikä niiden käyttämiseen tarvita mitään erikoisohjelmistoja (Windows 98- ja Windows ME-käyttöjärjestelmään on asennettava ohjaimet). Laite tulee automaattisesti näkyviin Windowsin Exploreriin siirrettävänä asemana, johon vedät ja pudotat tiedostoja.

 • Kansioselauksen avulla löydät musiikin nopeasti

  Kun soittimessasi on paljon musiikkia ja haluat löytää oikean kappaleen nopeasti, kansioselaus on nopea oikopolku musiikin etsinnässä. Järjestele musiikkisi kansioihin tietokoneessasi ja nimeä kansiot vaikkapa artistin tai albumin mukaan. Sitten voit vetää ja pudottaa kansiot laitteeseesi Resurssienhallinnasta. Kuunnellessasi musiikkia soittimellasi voit siirtyä uuteen kappaleeseen pitämällä seuraava- tai edellinen-painiketta painettuna, jolloin kansioiden nimet tulevat näyttöön yksi kerrallaan. Vapauta painike, kun näet etsimäsi kansion, niin ensimmäinen kappale alkaa soida.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita