Flash Audio -soitin

  Flash Audio -soitin

  Ota mukaasi ja kanna ylpeänä

  Erotu säteilevän tyylikkäällä 512 Mt:n* GoGear SA1305 -soittimella, joka toistaa MP3- ja WMA-musiikkia. Siirrä musiikkia tai tietoja tai lataa laite USB-suoraliitännän avulla. PlaysForSure* varmistaa, että GoGear toimii Windows XP -tietokoneen ja useiden verkkokauppojen kanssa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ota mukaasi ja kanna ylpeänä

MP3, WMA ja FM-viritin

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Äänentallennuksella voit nauhoittaa mitä vain ja milloin vain

  Äänentallennuksella voit nauhoittaa mitä vain ja milloin vain

  Äänentallennus tekee soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan joko sisäiseen muistiin tai ulkoiseen muistikorttiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoraa USB-liitäntää tukevat laitteet voi liittää suoraan tietokoneen USB-porttiin ilman johtoja. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti siirrettäväksi USB-massamuistiksi (Windows 98 -käyttöjärjestelmiin tarvitaan lisäohjain), jonka jälkeen voit siirtää tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnasta (tai Applen Kansioista) laitteeseesi vetämällä ja pudottamalla. Kappaleiden ja tietojen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

 • Kansionäkymä helpottaa ja nopeuttaa kappaleiden hakua

  Kansionäkymä helpottaa ja nopeuttaa kappaleiden hakua

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Suuri 2-värinen OLED-näyttö

  2-värisen, huippukirkkaan OLED-näytön väritekniikan (esim. keltainen ja sininen) ansiosta animaatioiden katseleminen saa uusia ulottuvuuksia. Näytöltä lukeminen helpottuu ja sitä on hauska käyttää yhdessä ystävien kanssa

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Mt = miljoona tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • PlaysForSure, Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA).

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita