MP3-videosoitin

  MP3-videosoitin

  Loistava äänenlaatu

  Kannettavan Philips GoGear Muse -AV-soittimen FullSound™-tekniikka ja melua vaimentavat kuulokkeet takaavat erinomaisen äänentoiston ja varman musiikkinautinnon kaikkialla. Lisäksi videoita on nautinto katsella laitteen 3 tuuman QVGA-värilaajakuvanäytöstä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

FullSound™:lla ja melunvaimennuksella

 • Erinomainen videoelämys 7,6 cm (3") QVGA-laajakuvavärinäytöllä

  Erinomainen videoelämys 7,6 cm (3") QVGA-laajakuvavärinäytöllä

  GoGear-soittimen tyylikkäässä 7,6 cm (3") näytössä on QVGA-tarkkuuden ansiosta videolaatuinen selkeä ja elävä kuva. Suuren näytön värillisten valikkojen avulla voit selata mediatiedostoja ja nauttia multimediaelämyksestä matkoilla. 16:9-kuvasuhde näyttää suosikkielokuvat ja -videot kaikessa laajakuvaloistossaan.

 • Jopa 25 tuntia musiikin ja 5 tuntia videon toistoa*

  Jopa 25 tuntia musiikin ja 5 tuntia videon toistoa*

  Unohda GoGear-soittimen akun jatkuva lataaminen. Tämän soittimen pitkäkestoisen akun ansiosta voit nauttia suosikkikappaleistasi jopa uskomattomat 25 tuntia tai katsella videoita 5 tuntia vain yhdellä latauksella. Voit rentoutua ja kuunnella musiikkia vaikka koko päivän tai katsoa 2 elokuvan verran videoita missä tahansa oletkin.

 • Kiinteä melunvaimennus takaa häiriöttömän nautinnon

  Kiinteä melunvaimennus takaa häiriöttömän nautinnon

  Melunvaimennustekniikan ansiosta voit kuunnella musiikkia kaikkialla ilman ympäristön äänten häiriöitä. Kuulokemikrofonit havaitsevat ympäristön voimakkaimmat äänet, ja digitaalinen signaaliprosessori kumoaa vaimennettavan äänen luomalla aaltomuodon, joka on vaimennettavan äänen vastakkainen aaltomuoto. Myös kuulokkeiden muotoilu eristää ääntä tehokkaasti. Kolmesta vaihdettavasta nappikuulokkeesta löytyy helposti sopiva.

 • Luo soittolistoja tai poista kappaleita suoraan laitteella

  Luo soittolistoja tai poista kappaleita suoraan laitteella

  Soittolistatoiminnon avulla voit luoda soittolistoja GoGear-soittimeen kaikkialla. Poistotoiminnolla voit vastaavasti poistaa laitteesta mediaa, jota et halua enää säilyttää. Et tarvitse tietokonetta soittolistojen luomiseen ja poistamiseen. Voit kätevästi hallita musiikkikokoelmaasi suoraan GoGear-laitteesta milloin vain, missä vain.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  RDS (Radio Data System) on tietoliikenneprotokolla, joka mahdollistaa digitaalisen tiedon siirtämisen FM-radiolähetyksissä. RDS-yhteensopivat FM-radiovastaanottimet voivat näyttää näitä tärkeitä tietoja, esimerkiksi aseman tunnuksen, ohjelmatiedot sekä kappaleiden ja artistien nimet jne. Voit tallentaa milloin tahansa haluamasi aseman GoGear-soittimen pikavalintaan. 20 pikavalinta-asemasta löydät suosikkiasemasi nopeasti. Asemaa ei tarvitse hakea joka kerta erikseen.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Huippukuulokkeet toistavat äänen tarkasti

  Huippukuulokkeet toistavat äänen tarkasti

  Ergonomisesti muotoiltujen ja kohinaa tehokkaasti vaimentavien kuulokkeiden suunnittelussa on otettu huomioon ihmisen korvakanavan muoto. Ääniaallot ohjautuvat suoraan tärykalvoon, ja tuloksena on paras äänentoiston taso.

 • Lataa videoita helposti internetistä GoGeariin

  Lataa videoita helposti internetistä GoGeariin

  Helppokäyttöisen Internet Video Download toiminnon avulla voit ladata videoita videosivustoista (YouTube, MySpace tai Google Video) GoGeariin. Asenna laitteen mukana toimitettu PC-sovellus, liitä GoGear tietokoneeseen ja avaa selaimeen haluamasi videosivusto. Valitse video ja napsauta Download (Lataa) -painiketta, joka ilmestyy näkyviin, kun viet hiiren kohdistimen videon päälle. Odotteluun ei tarvitse tuhlata aikaa. Siirry seuraaviin videoihin ja lataa lisää.

 • Toista DRM-suojaamatonta musiikkia iTunes-kirjastosta

  Toista DRM-suojaamatonta musiikkia iTunes-kirjastosta

  Nyt voit toistaa GoGear-soittimella musiikkia iTunes-kirjastostasi – ilman muunnoksia. GoGear tukee iTunes-kirjaston kopiointiin ja tallennukseen käyttämää AAC-koodekkia. Voit vetää iTunes-musiikkia GoGeariin Resurssienhallinnassa. Soitin ei kuitenkaan tue iTunes-kaupasta ostettua musiikkia.

 • Enemmän sisältövaihtoehtoja: Napster, Audible ja BBC iPlayer

  Enemmän sisältövaihtoehtoja: Napster, Audible ja BBC iPlayer

  Nauti Napsterin, Audiblen ja BBC iPlayerin parhaasta sisällöstä Philips GoGear -soittimella. Napster To Go -palvelussa voit kuunnella miljoonia laadukkaita musiikkikappaleita. Voit siirtää ne GoGear-soittimeen vetämällä ja pudottamalla maksamatta joka kappaleesta erikseen. Tutustu uuteen musiikkiin esimerkiksi automix-soittolistojen ja radioasemien avulla kuten haluat. Audible-palvelussa on yli 75 000 äänikirjaa johtavilta julkaisijoilta, yleisradioyhtiöiltä, viihdyttäjiltä ja yritystietojen tarjoajilta. Osta sisältöä luettelosta tai valitse kuukausitilaus ja ota äänikirjat mukaasi GoGearissa. Isossa-Britanniassa voit seurata BBC TV:n ohjelmia. Lataa, siirrä ja nauti!

 • SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit selata soittolistan kappaleet tai videot läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kohtaan nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta voimakkaammin.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä
 • BBC iPlayer -palvelu on käytettävissä vain Isossa-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita