MP3-videosoitin

  MP3-videosoitin

  Loistava äänenlaatu

  Nauti verrattomasta äänestä kannettavassa Philips GoGear Opus -AV-soittimen FullSound™-ominaisuuden ansiosta. Nauti viihteestä matkoilla - tallenna videoita Internetistä suoraan soittimeen ja katso niitä 7,1 cm (2,8") QVGA-värinäytöstä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

FullSound™ ja ääntä eristävät kuulokkeet

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävillä kuulokkeilla kuulet musiikin yksityiskohdat entistä tarkemmin tavallisia kuulokkeita pienemmällä äänenvoimakkuudella. Ääntä eristävien kuulokkeiden muotoilu mukailee korvakäytävän anatomiaa, ja kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa täydellisen istuvuuden, mikä hiljentää taustahälyn ja ohjaa äänen suoraan korviin. Keskitason äänenvoimakkuudellakin erotat musiikin yksityiskohdat ympäristön äänten häiritsemättä. Voit valita kolmesta erikokoisesta korvatyynystä, jotta kuuloke istuu aina tiiviisti

 • SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit selata soittolistan kappaleet tai videot läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kohtaan nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta voimakkaammin.

 • Erinomainen videoelämys 7,1 cm (2,8") QVGA LCD -värinäytöllä

  Erinomainen videoelämys 7,1 cm (2,8") QVGA LCD -värinäytöllä

  GoGear-soittimen tyylikkäässä 7,1 cm (2,8") näytössä on QVGA-tarkkuuden ansiosta videolaatuinen selkeä ja elävä kuva. Lisäksi voit helposti selata ohjausvalikko ja mediakirjaston tiedostoja samalla kun nautit musiikista ja videoista.

 • Luo soittolistoja tai poista kappaleita suoraan laitteella

  Luo soittolistoja tai poista kappaleita suoraan laitteella

  Soittolistatoiminnon avulla voit luoda soittolistoja GoGear-soittimeen kaikkialla. Poistotoiminnolla voit vastaavasti poistaa laitteesta mediaa, jota et halua enää säilyttää. Et tarvitse tietokonetta soittolistojen luomiseen ja poistamiseen. Voit kätevästi hallita musiikkikokoelmaasi suoraan GoGear-laitteesta milloin vain, missä vain.

 • FLAC (häviötön)-, MP3- ja WMA-toisto

  FLAC (häviötön)-, MP3- ja WMA-toisto

  GoGear-soitin tukee erilaisia häviöllisiä (kuten MP3 ja WMA) ja häviöttömiä (kuten FLAC) digitaalisesti pakattuja äänitiedostomuotoja. Häviöttömästi pakatut tiedostot ovat suuria mutta laadukkaita, koska tietoja ei häviä pakattaessa. Häviöttömässä pakkauksessa tietoja häviää, mutta tiedostojen koko pienenee, mikä on kätevää GoGear-soittimen tilan kannalta. Valinta on sinun.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Lataa videoita helposti internetistä GoGeariin

  Lataa videoita helposti internetistä GoGeariin

  Helppokäyttöisen Internet Video Download toiminnon avulla voit ladata videoita videosivustoista (YouTube, MySpace tai Google Video) GoGeariin. Asenna laitteen mukana toimitettu PC-sovellus, liitä GoGear tietokoneeseen ja avaa selaimeen haluamasi videosivusto. Valitse video ja napsauta Download (Lataa) -painiketta, joka ilmestyy näkyviin, kun viet hiiren kohdistimen videon päälle. Odotteluun ei tarvitse tuhlata aikaa. Siirry seuraaviin videoihin ja lataa lisää.

 • Toista DRM-suojaamatonta musiikkia iTunes-kirjastosta

  Toista DRM-suojaamatonta musiikkia iTunes-kirjastosta

  Nyt voit toistaa GoGear-soittimella musiikkia iTunes-kirjastostasi – ilman muunnoksia. GoGear tukee iTunes-kirjaston kopiointiin ja tallennukseen käyttämää AAC-koodekkia. Voit vetää iTunes-musiikkia GoGeariin Resurssienhallinnassa. Soitin ei kuitenkaan tue iTunes-kaupasta ostettua musiikkia.

 • Enemmän sisältövaihtoehtoja: Napster, Audible ja BBC iPlayer

  Enemmän sisältövaihtoehtoja: Napster, Audible ja BBC iPlayer

  Nauti Napsterin, Audiblen ja BBC iPlayerin parhaasta sisällöstä Philips GoGear -soittimella. Napster To Go -palvelussa voit kuunnella miljoonia laadukkaita musiikkikappaleita. Voit siirtää ne GoGear-soittimeen vetämällä ja pudottamalla maksamatta joka kappaleesta erikseen. Tutustu uuteen musiikkiin esimerkiksi automix-soittolistojen ja radioasemien avulla kuten haluat. Audible-palvelussa on yli 75 000 äänikirjaa johtavilta julkaisijoilta, yleisradioyhtiöiltä, viihdyttäjiltä ja yritystietojen tarjoajilta. Osta sisältöä luettelosta tai valitse kuukausitilaus ja ota äänikirjat mukaasi GoGearissa. Isossa-Britanniassa voit seurata BBC TV:n ohjelmia. Lataa, siirrä ja nauti!

 • Nauti WMV-videoista, jotka olet ostanut Internetistä tai jotka ovat tietokoneessa

  Nauti WMV-videoista, jotka olet ostanut Internetistä tai jotka ovat tietokoneessa

  GoGear-soitin tukee Microsoftin suosittua WMV-tiedostomuotoa sekä DRM (Digital Rights Management) -tekniikkaa, joka suojaa internetistä ostettuja tai vuokrattuja videoita. Siirrä sisältö GoGeariin WMP11-ohjelmalla ja katso videoleikkeitä missä tahansa.

 • Jopa 30 tuntia musiikin ja 6 tuntia videon toistoa.

  Jopa 30 tuntia musiikin ja 6 tuntia videon toistoa.

  Unohda GoGear-soittimen akun jatkuva lataaminen. Tämän soittimen pitkäkestoisen akun ansiosta voit nauttia suosikkikappaleistasi jopa uskomattomat 30 tuntia tai katsella videoita 6 tuntia vain yhdellä latauksella. Voit rentoutua ja kuunnella musiikkia vaikka koko päivän tai katsoa 3 elokuvan verran videoita missä tahansa oletkin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä
 • BBC iPlayer -palvelu on käytettävissä vain Isossa-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita