MP3-videosoitin

  MP3-videosoitin

  Musiikki ja videoleikkeet tien päällä

  Kannettavassa Philips GoGear ViBE -AV-soittimessa on paljon viihdettä pienessä koossa. 1,5 tuuman värinäytössä voit katsella kansitaidetta ja kansionäkymässä on helppo selata ja järjestää tiedostoja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Musiikki ja videoleikkeet tien päällä

Paljon viihdettä pienessä koossa

 • MP3-, WMA- tai DRM-musiikin toisto musiikkipalveluista

  MP3-, WMA- tai DRM-musiikin toisto musiikkipalveluista

  GoGear-soitin tukee Microsoftin uusinta Windows DRM (Media Digital Rights Management) -tekniikkaa, jonka avulla se tunnistaa ja toistaa musiikkia, joka on ostettu tai tilattu internetin palveluista käyttämällä samaa tekniikkaa. Voit myös luoda MP3- tai WMA-musiikkitiedostoja kopioimalla CD-levyjä ja siirtämällä ne soittimeen nautittaviksi.

 • 1,5 tuuman värinäyttö näyttää kansitaiteenkin

  1,5 tuuman värinäyttö näyttää kansitaiteenkin

  3,8 cm (1,5") täysvärinäytössä on helppo selata ohjausvalikkoa ja GoGear-soittimen musiikkitiedostoja. Voit myös selailla kuvakokoelmaasi samalla, kun nautit musiikista.

 • Jopa 25 tuntia musiikin ja 4 tuntia videon toistoa

  Jopa 25 tuntia musiikin ja 4 tuntia videon toistoa

  Unohda GoGear-soittimen akun jatkuva lataaminen. Tämän soittimen pitkäkestoisen akun ansiosta voit nauttia suosikkikappaleistasi jopa uskomattomat 25 tuntia tai katsella videoita 4 tuntia vain yhdellä latauksella. Voit rentoutua ja kuunnella musiikkia vaikka koko päivän tai katsoa 2 elokuvan verran videoita missä tahansa oletkin.

 • Suora USB-lataus tietokoneesta

  Suora USB-lataus tietokoneesta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Lataa videoita helposti internetistä GoGeariin

  Lataa videoita helposti internetistä GoGeariin

  Helppokäyttöisen Internet Video Download toiminnon avulla voit ladata videoita videosivustoista (YouTube, MySpace tai Google Video) GoGeariin. Asenna laitteen mukana toimitettu PC-sovellus, liitä GoGear tietokoneeseen ja avaa selaimeen haluamasi videosivusto. Valitse video ja napsauta Download (Lataa) -painiketta, joka ilmestyy näkyviin, kun viet hiiren kohdistimen videon päälle. Odotteluun ei tarvitse tuhlata aikaa. Siirry seuraaviin videoihin ja lataa lisää.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  RDS (Radio Data System) on tietoliikenneprotokolla, joka mahdollistaa digitaalisen tiedon siirtämisen FM-radiolähetyksissä. RDS-yhteensopivat FM-radiovastaanottimet voivat näyttää näitä tärkeitä tietoja, esimerkiksi aseman tunnuksen, ohjelmatiedot sekä kappaleiden ja artistien nimet jne. Voit tallentaa milloin tahansa haluamasi aseman GoGear-soittimen pikavalintaan. 20 pikavalinta-asemasta löydät suosikkiasemasi nopeasti. Asemaa ei tarvitse hakea joka kerta erikseen.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Kätevästi kannettava Philips GoGear -soitin on valmis käyttöön. Kevyen ja kompaktin laitteen äänentoisto on vertaansa vailla. Viihdettä ei ole koskaan ollut näin helppo ottaa mukaan.

 • Enemmän sisältövaihtoehtoja: Napster ja Audible

  Enemmän sisältövaihtoehtoja: Napster ja Audible

  Nauti Napsterin ja Audiblen parhaasta sisällöstä Philips GoGear -soittimella. Napster To Go -palvelussa voit kuunnella miljoonia laadukkaita musiikkikappaleita. Voit siirtää ne GoGear-soittimeen vetämällä ja pudottamalla maksamatta joka kappaleesta erikseen. Tutustu uuteen musiikkiin esimerkiksi automix-soittolistojen ja radioasemien avulla kuten haluat. Audible-palvelussa on yli 50 000 äänikirjaa johtavilta julkaisijoilta, yleisradioyhtiöiltä, viihdyttäjiltä ja yritystietojen tarjoajilta. Osta sisältöä luettelosta tai valitse kuukausitilaus ja ota äänikirjat mukaasi GoGearissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita