Flash Audio -soitin

  Flash Audio -soitin

  MP3 aktiiviliikkujalle

  Kaunis, rohkea ja todella kompakti – tätä kaikkea on RUSH! Philipsin vaatteisiin kiinnitettävä kolmitoiminen soitin on täydellinen kumppani kovaan menoon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MP3 aktiiviliikkujalle

128 megatavun digitaalinen soitin

 • Äänentallennuksella voit nauhoittaa mitä vain ja milloin vain

  Äänentallennuksella voit nauhoittaa mitä vain ja milloin vain

  Äänentallennus tekee soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan joko sisäiseen muistiin tai ulkoiseen muistikorttiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

 • Digitaalinen FM-viritin, jossa on 10 kanavan esiasetus

  Digitaalinen FM-viritin, jossa on 10 kanavan esiasetus
 • Kolmivärinen taustavalo – eri värit eri tiloille

  Kolmivärinen taustavalo valaisee soittimen nestekidenäytön eri värillä sen mukaan, mikä kolmesta toimintotilasta on käytössä. Kun funktion tilaa vaihdetaan, taustavalo valaisee nestekidenäyttöä kolmen sekunnin ajan. Oranssi tarkoittaa musiikkitilaa, punainen äänitallennustilaa ja vihreä FM-radiotilaa. Käytössä olevan toimintotilan näkee heikossakin valaistuksessa yhdellä vilkaisulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita