MP3-soitin

  MP3-soitin

  Nauti musiikista ja puheluista

  Pysy ajan tasalla ja tavoitettavissa! Tyylikäs digitaalinen Philips GoGear LUXE -soitin kiinnitetään kuin asuste, ja sillä voit siirtyä musiikinkuuntelun ja Bluetooth-matkapuhelimen puhelujen välillä yhdellä painalluksella. Lisäksi se näyttää soittajan tunnistuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti musiikista ja puheluista

MP3-soitin, jossa on Bluetooth®-kuuloke

 • Soittajan tunnistus ja numeron näyttö

  Soittajan tunnistus ja numeron näyttö

  Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi. Kun puhelu tulee, näet näytöllä soittajan nimen ja numeron ennen vastaamista.

 • Vedä ja pudota kappaleita ja tietoja - mitään ohjelmistoja ei tarvita

  Vedä ja pudota kappaleita ja tietoja - mitään ohjelmistoja ei tarvita

  Voit kopioida musiikkikokoelmasi helposti ja nopeasti tietokoneesta GoGear-soittimeen. Liitä GoGear-soitin tietokoneeseen ja valitse Windowsin® Resurssienhallinnassa kappaleet tai kansiot, jotka haluat kopioida soittimeen. Vedä sitten valitut kohteet GoGear-soittimen musiikkikansioon. Erittäin helppoa! Et tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja.

 • Samat kuulokkeet musiikinkuunteluun ja puheluihin

  Samat kuulokkeet musiikinkuunteluun ja puheluihin

  Nyt voit kuunnella lempimusiikkiasi ja vastata tärkeisiin puheluihin samoilla kuulokkeilla. Bluetooth-yhteensopivan MP3-soittimen ja Bluetooth-matkapuhelimen pariliitoksen ansiosta kuulokkeita ei tarvitse enää vaihtaa. Kun puhelimeesi tulee puhelu kuunnellessasi musiikkia, MP3-soitin ottaa automaattisesti vastaan puhelimen signaalin kiinteän Bluetooth-liitännän kautta. Napauta vain soitinta, ja kuulokkeet siirtyvät puhelintilaan..

 • Pieni ja tyylikäs - kuin koru

  Pieni ja tyylikäs - kuin koru

  GoGear LUXE -soittimen tyylikkään muotoilun ja pidikkeen ansiosta sitä voi käyttää asusteena kiinnitettynä vaikka käsilaukkuun tai vaatteisiin. Sinun ei tarvitse enää penkoa MP3-soitinta laukun uumenista. Voit nauttia musiikista tyylikkäänä ja muodikkaana missä vain.

 • Siirry Bluetooth-matkapuhelimeen yhdellä napsautuksella

  Siirry Bluetooth-matkapuhelimeen yhdellä napsautuksella

  Voit siirtyä yhdellä napsautuksella musiikin kuuntelusta puhelun vastaanottamiseen ja palata takaisin musiikin pariin uudella napsautuksella. Laitteen kansi toimii painikkeena, jonka avulla voit aloittaa musiikin toiston, keskeyttää sen tai siirtyä musiikin ja puheluiden välillä. Vastaa puheluun tai lopeta se koskettamalla laitteen pintaa. Sinun ei tarvitse vaihtaa kuulokkeita tai pysäyttää musiikin toistoa.

 • Valmiusaika jopa 100 tuntia*

  Valmiusaika jopa 100 tuntia*

  Musiikinkuuntelu liikkeellä on vaivatonta, koska GoGear LUXE -soittimen yksi lataus kestää valmiustilassa jatkuvasti jopa 100 tuntia.

 • Puheaika jopa 4 tuntia*

  Puheaika jopa 4 tuntia*

  Kun puheaikaa yhdellä latauksella saa jopa 4 tuntia, puhelimessa voi jutella pitempäänkin. Voit kuunnella musiikkia, ja olet silti yhteydessä muuhun maailmaan.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Kätevä musiikin satunnaistoisto

  Kätevä musiikin satunnaistoisto

  Satunnaistoistotoiminnolla vältät pitkästymisen jatkuvasti samassa järjestyksessä toistettavaan musiikkiin. Kun olet ladannut suosikkikappaleesi GoGear-soittimeen omasta musiikkikirjastostasi, sinun tarvitsee vain painaa satunnaistoistopainiketta ja kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Koe erilainen musiikkinautinto joka kerta, kun käynnistät GoGear-soittimen.

 • Jopa 10 tunnin MP3- ja WMA-musiikkitiedostojen toistoaika* sekä FM-radio

  Jopa 10 tunnin MP3- ja WMA-musiikkitiedostojen toistoaika* sekä FM-radio
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita