Flash Audio -soitin

  Flash Audio -soitin

  MP3 ja WMA mukaan matkalle

  Erittäin vankka, vaatteisiin kiinnitettävä, 256 megatavun digitaalinen GoGear-soitin SA255 on kaikki, mitä tarvitset MP3- ja WMA-musiikin kuunteluun matkalla. Voit tallentaa ääntä suoraan MP3-muotoon mistä tahansa lähteestä linjatuloliitännän kautta tai tehdä puheäänityksiä milloin ja missä haluat. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MP3 ja WMA mukaan matkalle

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  Löydä lempikappaleesi helposti ja nopeasti. Selaa satoja kappaleita helposti ja nopeasti muutamassa sekunnissa tai selaa yksi kappale kerrallaan. Voit käydä soittolistan kappaleet läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kappaleeseen nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta hieman kauemmin.

 • Sisäänrakennettu Mini SD -lisämuistipaikka muistin laajentamiseksi

  Soittimen korttipaikkaan käyvät normaalit SD-flash-muistikortit, joilla voit laajentaa soittimesi muistia. Nauti lisämuistin antamasta joustonvarasta milloin vain ja missä vain.

 • Suora tallennus MP3-muotoon sekä analogi- että digitaalilähteistä

  Voit tallentaa tiedostot suoraan MP3-koodattuina sekä analogisista että digitaalisista linjaliitännöistä (muuntoon ei tarvita tietokonetta).

 • Kielen opiskelu on helppoa jakson jatkuvan toiston ja kirjanmerkin avulla

  Opi vieras kieli helposti ja tehokkaasti tämän älykkään järjestelmän avulla, jolla voit toistaa saman kohdan painamalla vain AB Repeat -painiketta. Järjestelmään integroitu digitaalinen tallennusmuisti ja tehokas signaaliprosessori tallentavat soitettavasta lähteestä reaaliaikaisesti, joten voit toistaa saman kohdan koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat. Paikanna toistettava kohta, paina AB Repeat -painiketta, ja jakso tallentuu.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Mt = miljoona tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • PlaysForSure, Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita