MP3-soitin

  MP3-soitin

  Viihdettä tyylikkäästi

  Philips GoGear Spark -digitaalisoitin on trendikäs. Kansitaide valaisee soittimen, kun käytössä on Philipsin patentoima FullSound-tekniikka. Tee vaikutus ja käytä omia valokuviasi näytönsäästäjänä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Viihdettä tyylikkäästi

FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

 • 1,5 tuuman värinäyttö näyttää kansitaiteenkin

  1,5 tuuman värinäyttö näyttää kansitaiteenkin

  3,8 cm (1,5") täysvärinäytössä on helppo selata ohjausvalikkoa ja GoGear-soittimen musiikkitiedostoja. Voit myös selailla kuvakokoelmaasi samalla, kun nautit musiikista.

 • Suora USB-lataus tietokoneesta

  Suora USB-lataus tietokoneesta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Voit kopioida musiikkikokoelmasi helposti ja nopeasti tietokoneesta GoGear-soittimeen. Liitä GoGear-soitin tietokoneeseen ja valitse Windowsin® Resurssienhallinnassa kappaleet tai kansiot, jotka haluat kopioida soittimeen. Vedä sitten valitut kohteet GoGear-soittimen musiikkikansioon. Erittäin helppoa! Et tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja.

 • FM-radio, jossa on 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa GoGear-laitteen musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Voit tallentaa jopa 20 radioasemaa ja kuunnella suosikkiohjelmiasi missä vain.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Mukautettu kuvaesitys musiikin taustalle

  Mukautettu kuvaesitys musiikin taustalle

  Voit ilmaista itseäsi lisätarvikkeilla ja laitteilla, ja nyt myös GoGear-soittimen mukautetulla kuvaesityksellä. Valitse kuva tai kuvia, jotka haluat kuvaesitykseen. Kun GoGear on valmiustilassa, mukautettu kuvaesitys tulee näkyviin ja voit esitellä valokuviasi ystävillesi ja muille tutuille.

 • Audible.comissa on muun muassa digitaalisia äänikirjoja

  Audible.comissa on muun muassa digitaalisia äänikirjoja

  Audible.com-sivustossa on laaja valikoima digitaalisia äänikirjoja, lehtiä, radio-ohjelmia, stand-up-komiikkaa ja paljon muuta sisältöä, jota voit ladata. Nauti kirjoista autossa, kuntosalilla tai kotona. Kirjailijat lukevat omia töitään ja kuuluisat näyttelijät esittävät suosikkiteoksiasi. Audible.com-sivustossa voit valita yli 75 000 teoksen valikoimasta, joka sisältää viimeisimmät myyntimenestykset ja ajattomat klassikot.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita