MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Kuvaa hauskat suosikkihetkesi GoGear Camilla, jossa on kiinteä kamera ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla lataat ja jaat kuvia verkossa. FullSound™ ja mukavat kuulokkeet takaavat erinomaisen kuuntelukokemuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Tartu hetkeen ja kerro se muillekin

 • 2 tuuman värinäyttöä on kätevä käyttää

  2 tuuman värinäyttöä on kätevä käyttää

  GoGear-soittimen tarkka 5,1 cm (2") näyttö takaa erinomaisen videolaadun ja terävät, eloisat kuvat. Suuren näytön värillisten valikkojen avulla voit selata mediatiedostoja ja nauttia multimediaelämyksestä matkoilla.

 • Jopa 2 tunnin videotallennusaika

  Jopa 2 tunnin videotallennusaika

  Jopa 2 tunnin videotallennusajan ansiosta voit kuvata milloin tahansa hienot hetket talteen.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Integroitu kamera kuvien ja videoiden kuvaamiseen

  Integroitu kamera kuvien ja videoiden kuvaamiseen

  Ikuista elämän parhaat hetket. GoGear sisältää nyt kameran, jolla voit kuvata videoita ja still-kuvia kaikkialla. Yhdellä kytkimellä ja painikkeen painalluksella valokuvat ja videot tallennetaan arvokkaiksi muistoiksi. Lisää hauskoja yksityiskohtia kuviin väritehosteilla, kuten mustavalkoinen, piirros, erikoisväri, negatiivi tai seepia. GoGearin ansiosta voit kuvata, milloin haluat.

 • microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  Pieni on kaunista, kun kyseessä ovat kannettavat laitteet, mutta muistikapasiteetin kanssa on toisin. GoGear-soittimessa yhdistyvät molemmat, koska siihen voi asettaa microSD-muistikortin. MicroSD-kortti näkyy toisena siirrettävänä levynä, kun soitin liitetään tietokoneeseen tiedostonsiirtoa varten. Lataa haluamasi sisältö kortille ja aseta se soittimeen. Voit ostaa 32 Gt:n muistikortin, joka laajentaa GoGearin muistikapasiteettia, joten viihdettä riittää taatusti joka lähtöön.

 • Komposiitti-TV-lähtö videoiden toistoon ja jakoon TV:ssä

  Komposiitti-TV-lähtö videoiden toistoon ja jakoon TV:ssä
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita