MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Anna Philips GoGear Muse MP4 -soittimen vakuuttaa sinut ennennäkemättömän upealla FullSound™- ja Surround-äänellä sekä ääntä eristävillä kuulokkeilla. Katsele elokuvia 3,2” kosketusnäytöltä tai vielä upeammin HDTV:hen liitettynä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

jopa hälyisessä ympäristössä

 • 3,2 tuuman HVGA-värinäyttö täydelliseen videonautintoon

  3,2 tuuman HVGA-värinäyttö täydelliseen videonautintoon

  GoGear-soittimen tyylikkäässä 8,1 cm (3,2") näytössä on QVGA-tarkkuuden ansiosta videolaatuinen selkeä ja elävä kuva. Suuren näytön värillisten valikkojen avulla voit selata mediatiedostoja ja nauttia multimediaelämyksestä matkoilla. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi

 • Häviöttömän FLAC- ja APE-koodekin tuki tarkkaan äänentoistoon

  Häviöttömän FLAC- ja APE-koodekin tuki tarkkaan äänentoistoon

  Voit nauttia pakatusta digitaalisesta musiikista äänenlaadun kärsimättä. GoGear tukee FLAC- ja APE-muotoja, jotka on pakattu ilman tietojen poistamista. Alkuperäisen musiikkilähteen täyteläisyys ja selkeys säilyvät, ja voit nauttia niistä paikasta riippumatta. GoGearin mukana toimitetulla Philips Songbird -ohjelmistolla voit vetää ja pudottaa FLAC- tai APE-musiikkitiedostoja tietokoneen musiikkikirjastosta GoGeariin. Voit valita tuhansista kappaleista ja nauttia musiikin aitoudesta.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  RDS (Radio Data System) on tietoliikenneprotokolla, joka mahdollistaa digitaalisen tiedon siirtämisen FM-radiolähetyksissä. RDS-yhteensopivat FM-radiovastaanottimet voivat näyttää näitä tärkeitä tietoja, esimerkiksi aseman tunnuksen, ohjelmatiedot sekä kappaleiden ja artistien nimet jne. Voit tallentaa milloin tahansa haluamasi aseman GoGear-soittimen pikavalintaan. 20 pikavalinta-asemasta löydät suosikkiasemasi nopeasti. Asemaa ei tarvitse hakea joka kerta erikseen.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • HDMI-lähdön kautta voit katsella teräväpiirtovideota (720p) HDTV:ssä

  HDMI-lähdön kautta voit katsella teräväpiirtovideota (720p) HDTV:ssä

  Katso HD-elokuvia tai -kotivideoita, joiden tarkkuus on enintään 720p, HDTV:ssäsi. HDMI:n ansiosta kuvaa ei tarvitse muuntaa analogiseksi eli digitaalinen kuva ja ääni toistetaan suoraan. Tämä mahdollistaa täysin häiriöttömän kuvan ja äänen. Liitä GoGear ja HDTV toisiinsa HDMI-kaapelilla ja nauti laadukkaasta, kristallinkirkkaasta videokuvasta ja äänestä. Voit hallita ja selata videoita myös kätevästi GoGearin näytössä. Nyt voit jakaa muistosi perheesi ja ystäviesi kanssa.

 • microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  Pieni on kaunista, kun kyseessä ovat kannettavat laitteet, mutta muistikapasiteetin kanssa on toisin. GoGear-soittimessa yhdistyvät molemmat, koska siihen voi asettaa microSD-muistikortin. MicroSD-kortti näkyy toisena siirrettävänä levynä, kun soitin liitetään tietokoneeseen tiedostonsiirtoa varten. Lataa haluamasi sisältö kortille ja aseta se soittimeen. Voit ostaa 32 Gt:n muistikortin, joka laajentaa GoGearin muistikapasiteettia, joten viihdettä riittää taatusti joka lähtöön.

 • Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävillä kuulokkeilla kuulet musiikin yksityiskohdat entistä tarkemmin tavallisia kuulokkeita pienemmällä äänenvoimakkuudella. Ääntä eristävien kuulokkeiden muotoilu mukailee korvakäytävän anatomiaa, ja kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa täydellisen istuvuuden, mikä hiljentää taustahälyn ja ohjaa äänen suoraan korviin. Keskitason äänenvoimakkuudellakin erotat musiikin yksityiskohdat ympäristön äänten häiritsemättä. Voit valita kolmesta erikokoisesta korvatyynystä, jotta kuuloke istuu aina tiiviisti

 • Kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Hallitse kannettavaa GoGear-soitinta kevyellä kosketuksella. Laitteen kosketusnäytöstä käytät helposti musiikkitoistotoimintoja, selaat video- ja musiikkikokoelmaasi ja valitset radiokanavia. Voit selata valikkoja ja kansioita suoraan soittimen näytöstä. Todella kätevää ja yksinkertaista.

 • Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni on edistynyttä äänitekniikkaa, joka analysoi suoraan elokuvan tai videon ääniraidan jokaisen äänilähteen ja luo uudelleen luonnollisen äänimaiseman, jonka äänielementit on paikannettu yksitellen ja tarkasti. Käsitellyt äänielementit ohjataan sitten suoraan kumpaankin kuulokkeeseen. Elokuvien Surround-ääni luo luonnollisen akustisen tilan ääniraidan sisällön mukaisesti. Tulos vie kuulijan suoraan toiminnan keskipisteeseen - kuten elokuvan äänisuunnittelijan tarkoitus olikin.

 • Audible- ja BBC iPlayer -tuki tuovat lisää valinnanvaraa

  Audible- ja BBC iPlayer -tuki tuovat lisää valinnanvaraa

  Nauti parhaasta sisällöstä Philips GoGearin ja Audiblen sekä BBC iPlayerin avulla. Audible-palvelussa on yli 75 000 äänikirjaa johtavilta julkaisijoilta, yleisradioyhtiöiltä, viihdyttäjiltä ja yritystietojen tarjoajilta. Osta sisältöä luettelosta tai valitse kuukausitilaus ja ota äänikirjat mukaasi GoGearissa. Isossa-Britanniassa voit seurata mitä tahansa BBC TV:n viimeisimmän viikon aikana lähetettyä ohjelmaa. lataa ne tietokoneeseesi BBC iPlayer -sivustosta, siirrä GoGeariin ja nauti!

 • Selaa kirjastoa helposti innovatiivisessa käyttöliittymässä

  GoGear Musella selaat musiikkia todella helposti. Intuitiivinen, kehittynyt ohjelmisto näyttää kokoelmasi, josta voit valita haluamasi selaamatta yksittäisiä kansioita ja tiedostoja. Käyttöliittymässä on kolme saraketta: esittäjät, albumit ja kappaleet, joten valinta käy helposti ja selkeästi. Nyt voit todella keskittyä nauttimaan suosikeistasi niiden etsimisen sijasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • BBC iPlayer -palvelu on käytettävissä vain Isossa-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita