MP3-soitin

  MP3-soitin

  Loistava äänenlaatu

  MP3-musiikin herättää eloon kannettava, kestävä GoGear Raga, jossa on FullSound™-toiminto. Siinä on myös Philips Songbird, joten voit nauttia musiikista kaikkialla helposti ja rajattomasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Vankka muotoilu ja moderni viimeistely

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Audible.comissa on muun muassa digitaalisia äänikirjoja

  Audible.comissa on muun muassa digitaalisia äänikirjoja

  Audible.com-sivustossa on laaja valikoima digitaalisia äänikirjoja, lehtiä, radio-ohjelmia, stand-up-komiikkaa ja paljon muuta sisältöä, jota voit ladata. Nauti kirjoista autossa, kuntosalilla tai kotona. Kirjailijat lukevat omia töitään ja kuuluisat näyttelijät esittävät suosikkiteoksiasi. Audible.com-sivustossa voit valita yli 75 000 teoksen valikoimasta, joka sisältää viimeisimmät myyntimenestykset ja ajattomat klassikot.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Alumiinipinta kestää käyttöä

  Alumiinipinta kestää käyttöä
 • Jopa 22 tunnin toistoaika

  Tämä soitin toistaa musiikkia jatkuvasti jopa 22 tunnin ajan yhdellä latauksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita