MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Erittäin pieni ja lujatekoinen GoGear Vibe toimii täydellisesti yhdessä Philips FullSoundin™ kanssa ja luo parannetun äänimaailman, sekä yhdessä Songbirdin kanssa mahdollistaa jännittävän musiikkielämyksen ja synkronoinnin. Miellyttävät kuulokkeet täydentävät viihdenautinnon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Paljon viihdettä pienessä koossa

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Audible.comissa on muun muassa digitaalisia äänikirjoja

  Audible.comissa on muun muassa digitaalisia äänikirjoja

  Audible.com-sivustossa on laaja valikoima digitaalisia äänikirjoja, lehtiä, radio-ohjelmia, stand-up-komiikkaa ja paljon muuta sisältöä, jota voit ladata. Nauti kirjoista autossa, kuntosalilla tai kotona. Kirjailijat lukevat omia töitään ja kuuluisat näyttelijät esittävät suosikkiteoksiasi. Audible.com-sivustossa voit valita yli 75 000 teoksen valikoimasta, joka sisältää viimeisimmät myyntimenestykset ja ajattomat klassikot.

 • 1,5 tuuman värinäyttö näyttää kansitaiteenkin

  1,5 tuuman värinäyttö näyttää kansitaiteenkin

  3,8 cm (1,5") täysvärinäytössä on helppo selata ohjausvalikkoa ja GoGear-soittimen musiikkitiedostoja. Voit myös selailla kuvakokoelmaasi samalla, kun nautit musiikista.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  RDS (Radio Data System) on tietoliikenneprotokolla, joka mahdollistaa digitaalisen tiedon siirtämisen FM-radiolähetyksissä. RDS-yhteensopivat FM-radiovastaanottimet voivat näyttää näitä tärkeitä tietoja, esimerkiksi aseman tunnuksen, ohjelmatiedot sekä kappaleiden ja artistien nimet jne. Voit tallentaa milloin tahansa haluamasi aseman GoGear-soittimen pikavalintaan. 20 pikavalinta-asemasta löydät suosikkiasemasi nopeasti. Asemaa ei tarvitse hakea joka kerta erikseen.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Alumiinipinta kestää käyttöä

  Alumiinipinta kestää käyttöä
 • Älykkäällä satunnaistoistolla kuuntelet suosikkisi ensin

  Älykkäällä satunnaistoistolla kuuntelet suosikkisi ensin
 • Pehmeät kumiset nappikuulokkeet miellyttävään kuunteluun

  Pehmeät kumiset nappikuulokkeet takaavat miellyttävän musiikkinautinnon. Kuulokkeiden pehmeät kumiset korvatyynyt mukautuvat korvien muotoon ja kokoon mukavasti. Tästä lähtien kuulokkeet eivät enää satu korviin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita