Kannettava videosoitin

  Kannettava videosoitin

  Katso videoita myös liikkeellä ollessasi

  Nauti multimediaviihteestä digitaalisella Philips GoGear SA3085 -ääni- ja -videosoittimella. Selaa musiikki-, elokuva- ja valokuvatiedostoja helposti 4 cm (1,5") värinäytössä. Siirrä tiedostot USB-liitännän kautta vetämällä ja pudottamalla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

GoGEAR Kannettava videosoitin

8 Gt, 3, 8 cm (1, 5") värinäyttö SA3085/02 Etsi samanlaisia tuotteita

Katso videoita myös liikkeellä ollessasi

ja toista musiikkia ja kuvia

 • 1,5 tuuman värinäyttö helppoon selaukseen ja valokuvien katseluun

  1,5 tuuman värinäyttö helppoon selaukseen ja valokuvien katseluun

  3,8 cm (1,5") täysvärinäytössä on helppo selata ohjausvalikkoa ja GoGear-soittimen musiikkitiedostoja. Voit myös selailla kuvakokoelmaasi samalla, kun nautit musiikista.

 • FM-radio, jossa on 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa GoGear-laitteen musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Voit tallentaa jopa 20 radioasemaa ja kuunnella suosikkiohjelmiasi missä vain.

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Suurien musiikki- ja videotiedostojen siirtäminen tietokoneesta kannettavaan MP3-soittimeen tai -videosoittimeen on helppoa soittimen mukana toimitettavan USB 2.0 -laitteen ansiosta. Liitä vain laite tietokoneen USB 2.0 -porttiin kaapelilla ja aloita nopea siirto. Musiikki seuraa mukanasi kaikkialle.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita