Massamuistisoitin/videolaite

  Massamuistisoitin/videolaite

  Digitaalinen musiikki menossa mukana.

  Philips SA31XX soittaa jopa kymmenen tuntia MP3- ja WMA-muotoista mielimusiikkiasi. Katsele valokuvia ja suosikkivideoitasi 1,8 tuuman värinäytössä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen musiikki menossa mukana.

myös kuvat ja videot kulkevat mukana

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • 1,8 tuuman LCD-värinäyttö helppoon selaukseen ja valokuvien katseluun

  1,8 tuuman LCD-värinäyttö helppoon selaukseen ja valokuvien katseluun

  4,6 cm (1,8") täysvärinäytössä on helppo selata ohjausvalikkoa ja GoGear-soittimen musiikkitiedostoja. Voit myös selailla kuvakokoelmaasi samalla, kun nautit musiikista.

 • Nauti musiikista jopa 10 tuntia*

  Nauti musiikista jopa 10 tuntia*

  Soittimella voit toistaa musiikkia tai kuunnella radiota 10 tuntia yhteen menoon – yhdellä latauksella.

 • Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Suurien musiikki- ja videotiedostojen siirtäminen tietokoneesta kannettavaan MP3-soittimeen tai -videosoittimeen on helppoa soittimen mukana toimitettavan USB 2.0 -laitteen ansiosta. Liitä vain laite tietokoneen USB 2.0 -porttiin kaapelilla ja aloita nopea siirto. Musiikki seuraa mukanasi kaikkialle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita