Kannettava videosoitin

  Kannettava videosoitin

  Musiikki ja videot tien päällä

  Uppoudu elokuviin, musiikkiin ja valokuviin Philipsin ääni- ja videosoittimella. Selausta ja kuvien katselua helpottaa 6,1 cm (2,4") värinäyttö. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

GoGEAR Kannettava videosoitin

8 Gt, 6, 1 cm (2, 4") värinäyttö SA3385/02 Etsi samanlaisia tuotteita

Musiikki ja videot tien päällä

ja MP3, WMA, valokuvat ja FM-radio

 • Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia sekä FM-radiota

  Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia sekä FM-radiota

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista kannettavassa laitteessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleet laillisilta internetin musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi kappaleet MP3- tai WMA-tiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi. Lisää musiikkia saat FM-radiolla, johon voi tallentaa jopa 20 radiokanavaa.

 • Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

  Voit kopioida musiikkikokoelmasi helposti ja nopeasti tietokoneesta GoGear-soittimeen. Liitä GoGear-soitin tietokoneeseen ja valitse Windowsin® Resurssienhallinnassa kappaleet tai kansiot, jotka haluat kopioida soittimeen. Vedä sitten valitut kohteet GoGear-soittimen musiikkikansioon. Erittäin helppoa! Et tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja.

 • Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Philips tarjoaa rajoittamattomasti viihdettä. GoGEAR MP4 -videosoittimessa on pienikokoinen kiinteä akku, jossa riittää virtaa pitkään. Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia yhdellä latauksella. Liitä virtajohto ja soitin latautuu - mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa.

 • Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Suurien musiikki- ja videotiedostojen siirtäminen tietokoneesta kannettavaan MP3-soittimeen tai -videosoittimeen on helppoa soittimen mukana toimitettavan USB 2.0 -laitteen ansiosta. Liitä vain laite tietokoneen USB 2.0 -porttiin kaapelilla ja aloita nopea siirto. Musiikki seuraa mukanasi kaikkialle.

 • 2,4 LCD-värinäytöllä loistava videoelämys

  2,4 LCD-värinäytöllä loistava videoelämys
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita